24. lokakuuta 2010

hiljaisuuteen on syy..

Mulla on vihdoin ihana kämppä!
Ihanassa kämpässä ei vain ole vielä internettiä.
Takapajula ja alikehittynyt maa tämä Britannia kun on, niin langattoman saamiseksi pitää ensin asentaa lankapuhelin (kyllä!) ja ehkä jossain vaiheessa nettikin saadaan asennettua. Siinä menee vaan sellaset 4 vkoa. Neljä viikkoa! PRKL.
Menin viime viikolla juttelemaan yhden internet ja puhelin operaattorin kanssa ja ystävällinen tyttö yritti olla auttavainen. Raukka, ei tiennyt kenen tielle osui. Olin juuri ollut töissä 7h ja puhki poikki. Meni hermot byrokratiaan ja sanoin hänelle suoraan, että "onpas tämä kyllä alikehittynyt maa!" Hän sitten varovasti kysyi, että mistä olen kotoisin. Oli pakko mainostaa, että Suomessa ei tarvita lankapuhelinta langattoman netin asentamiseen. Eikä Argentiinassakaan! Tyttö oli ihmeissään ja sieti ollakin.

Tällä viikolla olen tehnyt monta (7 joka päivä) tuntia töitä, tiistaina, perjantaina ja tänään lauantaina. Huomenna myös. Olen vihdoin uskaltautunut mennä tapaamaan mun disse advisoria (gradu ohjaajaa?) ja yrittänyt miettiä aihetta lisää.

Onneksi jouluun on vielä kaksi kuukautta aikaa! Ennen sitä pitäisi kirjoittaa disseä, neljä esseetä, pitää pari esitelmää ja miettiä jatko-opiskeluita. Apua.

Yritän kertoa uudesta kämpästä pian lisää, ehkä saan jotain kuviakin ladattua.

4 kommenttia:

 1. Mä kävin kerran Kreikassa kysymässä mokkuloita. Se mies suutti mulle ja sano "you can't compare finland with greece. In finland you have almost 4d (???), while we in greece dont even have 3d yet..".. Tai jtn vastaavaa. Se oikeesti suuttu, vaikka mä vaan sanoin tyyliin "oh, I think it work like this in finland..." ja sit selitin jotain : D Hups :)
  Mut ihanaa et sul on ihana kämppä!

  VastaaPoista
 2. Moikka, liityin just lukijaks kun vaikuttaa mielenkiintoselta blogilta. :) Ja pakko kommentoida että todellakin teki yllättävän usein mieli kommentoida tota Britannian "alikehittyneisyyttä" useampaan otteeseen siellä asuessa... :D

  VastaaPoista
 3. Koska se tulee se yhteys?
  Soita sinne ja varmista vielä!!

  VastaaPoista
 4. Joo, taalla Briteissa mokkulat tulee super kalliiksi, koska yhteys on rajotettu. Se kannattaa vaan jos kayttaa nettia pelkastaan mailien lukemiseen. Myyja selitti mulle viime kevaana ja itse myonsi, etta mokkula-yhteydet ovat jaaneet viime vuosituhannelle.

  Kiva Britannika kun ilmottauduit lukijaksi! :)

  Nettia ei tule kotiin ennen 15.11. varmaankaan. PRKL.

  VastaaPoista