6. kesäkuuta 2013

en saa Güellista tarpeekseni

Toivottavasti ette ole jo läpeen täynnä naapurin Güellin puistoa. En vaan saa siitä tarpeekseni. Viikko sitten torstaina meidän B & B:hen saapui kevään vieras numero 11, Nicon kaveri suoraan Buenos Airesista. Johan tässä ehdittiinkin taas olla parisen viikkoa ihan hissukseen. Mikäs siinä, mukavaa, että ihmiset tulevat niin innokkaasti meitä moikkaamaan. Kuten aiemminkin todettu, sijainnilla tosiaan on varmasti osansa asiassa. 

Kaveri saapui torstaina iltaselta, mutta päätettiin kuitenkin turisteilla heti kättelyssä ja suunnattiin ihailemaan auringonlaskua puistoon. Voi että. Unohdettiin tietenkin varsinainen kamera kotiin. Onneksi sentään puhelin oli mukana. Puistoa en ole ikinä nähnyt noin hiljaisena, käppäiltiin melkein yksin tyhjiä polkuja. Ei ollut muita turisteja, eikä oikein magneettien ja korujen myyjiäkään. Vain yksi musisoija jäljellä.
Tällä muusikolla oli aivan mahtava ääni, joka kaikui lähes tyhjässä puistossa auringonlaskiessa.
Aivan sanoin kuvaamattoman hieno hetki!

Listalla oli ainakin tämä.. 
"I wanna know what love is
I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me"Täytyy suunnata joku ilta uudelleen nauttimaan tästä hetkestä kameran kanssa.
Olen viettänyt viime päivät koululla kurssien lopputöitä tekemässä. Ja huomenna suuntaamme heti aamusta Norwegian siivin Helsinkiin muumaksi päiväksi lauantaina oleviin ystäväni häihin. Voitaisiinpa olla pidempään, että pääsis mökilläkin käymään. Mutta harmikseni lennämme takaisin jo maanantaina heti aamusta, koska mulla on ensi viikolla koeviikko! 


Siellä pohjosessa näyttäisi sää viilenevän heti kun me saavumme maahan, mutta en anna sen haitata. Haluan imeä itseeni Suomen kesää, käydä torilla aamupalalla ja istua ruokahetken parissa perheen kanssa. Sekä tietenkin juhlia häitä lauantaina. Nämä ovat kaveripiirini ekat häät.. jännää! Vaikka morsianta jännittää varmasti enemmän.


Barcelona hiljenee siis hetkeksi.. hyvää kesäkuun alkua!

6 kommenttia:

 1. Tosi hienoja kuvia. Tuntuu siltä kuin siitä olisi ikuisuus kun kävin siellä! Ois kiva tulla taas uudestaan. Tsemppiä koeviikkoon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pääset syksyllä uudestaan käymään :) kiitos!

   Poista
 2. Barcelonan paras host-pari, ei epäilystäkään! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, paikka on upea mutta niin on sun kuvatkin! Iski kauhea haikeus, meillä oli niin kivaa teidän kanssa näissä maisemissa talvella.

  - Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onneksi kuukauden päästä olette jo takaisin täällä! :)

   Poista