4. kesäkuuta 2013

Jalkapalloa!

Kesäkuun ensimmäinen toi viimein Barcelonaankin helteen. Mittari taisi näyttää +29. Aamupäivän vietin yliopistolla esseitä vääntämässä, mutta iltapäivällä suunnattiin FC Barcelonan kauden viimeiseen peliin Camp Noulle. Peli alkoi jo kello seitsemältä, joten siinä vaiheessa aurinko porotti vielä ihan täysin rinnoin suoraan katsomoon. Onneksi tajusin varalta laittaa pikkasen aurinkorasvaa.


Välillä keskityin enemmän edessäni olevan perheen pikkupoikien seuraamiseen kun itse peliin, mutta kaikki viisi maalia näin silti. Hieno peli, Malaga taisi olla vähän helppo vastus. Harmi vain ettei Messi ollut tällä kertaa mukana pelaamassa. Katsomokaan ei ollut ihan täys, liekö siitä syystä, että liiga oli jo voitettu ja voittoa juhlittu muutama viikko sitten.

4 kommenttia:

 1. Ooh, mun poikaystävä on kyllä nyt kateudesta vihreä (meinasin kirjoittaa vihreydestä katea)..ja oon mäkin ehkä vähän :D

  VastaaPoista
 2. Vautsi, mita paistetta viela tuohon aikaan. Varmaan nuo huippusuloiset pojat ois vieneet munkin huomion :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava keli! Täällä aurinko laskee joskus ysin aikaan ja se tuntuu jo ihan luksukselta kun ei ole kokenut Suomen kesää kahteen vuoteen :)

   Poista