28. marraskuuta 2008

End of classes...

Nyt on syyslukukauden tunnit loppu ja kokeet enää jäljellä. Viikon päästä perjantaina vasta on ensimmäinen koe. Tässä pitäisi olla hyvää aikaa lukea.. tuntuu erikoiselta kun opettajat toivottavat "hyvää lomaa", vaikka tästä on loma kaukana, kun opiskelijat stressaa kokeista!

Alku vko meni hujauksessa. Sain esseen ja analyysin palautettua ajoissa ja kerrankin esseen teko ei jäänyt viimeiseen yöhön. Torstai aamuna luokkatoverit valittelivat väsymystä aamun luennolla, koska kaikilla oli mennyt myöhään lattarikirjallisuuden esseetä kirjottaessa.. mulla meni kans myöhään, mutta vaan sen takia, että oltiin Alfiesissä porukalla. Syksyn viimeinen keskivko, kun yliopiston baari oli auki. Patistin itseni siis koko keskivko iltapäiväksi koneen ääreen kirjottamaan esseetä ja ehdinkin saada sen valmiiksi ennen iltaa.

Coldplayn keikalla tutustuin uuteen kanadalaiseen bändiin, jonka nimi on Stars (tästä voi kuunnella niiden biisin). Ne oli brittipoikien lämppärinä Ottawan keikalla. Tiistaina illalla Stars esiintyi Kingstonissa. Olin kokonaan unohtanut, että yks kaveri oli hommannu meille liput konserttiin jo viikkoja aiemmin. Konsertti oli siitä mielenkiintonen, että se oli kirkossa. Syy lienee siinä, että Kingstonista ei vaan löydy muuta mahdollista konserttipaikkaa. Lämppäri oli niin surkea, että teki mieli tulla takaisin kotiin kirjottamaan esseetä, mutta onneksi itse keikka oli huippu!

Torstai oli ilmaisen ruuan päivä. Aamulla meillä oli lattarikirjallisuuden luennolla nyyttärikestit syyslukukauden loppumisen kunniaks ja sitten menin suoraan töihin muutamaksi tunniksi. CoGro tekee catering-keikkoja yliopistolla järjestettäviin kokouksiin/koulutuksiin yms, joten ilmoittauduin vapaaehtoiseksi ja menin valmistelemaan sandwich ja veggie tarjoiluja.
Kello 12 International Center tarjosi ilmaista keittoa lounaaksi ja illalla Kauppis-laitos tarjosi vaihtareille ilmaista pizzaa, joten pakko oli sinnekin mennä kuokkimaan.

Tänään kampuksella saa dollarilla kuvan joulupukin kanssa ja rahat menee hyväntekeväisyyteen, niin on pakko mennä nappaaman kuva. Aamulla kävelin kuvauspaikan ohi ja tuolissa istui naispuolinen pukki, joten saa nähdä onko se vielä siellä, kun menen ottamaan kuvan.
Iltapäivällä Europe United pelaa taas fudista, joten ehkä pitää sitä mennä katsomaan ennen illalla olevia suomalaisten kesken vietettäviä pieniä pikkujouluja. Glögiä ja pipareita ja ehkä myös joululauluja tonttulakit päässä. Siitä varmaan matka jatkuu Kauppislaitoksen vaihtarikomitean joulubileisiin, josta jatketaan sitten viimeistä kertaa Alfiesiin. Neljä marraskuussa syntynyttä vaihtarikaveria viettää siellä synttäreitään tänään.

Tekemistä siis riittää..
Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti