8. kesäkuuta 2011

good bye for now

Kävin tänään pakkausten välissä viimeisellä kierroksella kaupungilla hoitamassa asioita. Sain muutettua Suomi-osoitteen pankin tietoihin ja lähetettyä "verovapaus" lomakkeen vaalipalkanmaksua varten. Pyöriskelin parissa kaupassakin, mutta lähdin nopeasti ulos ennen kuin mukaan ehti tarttua mitään. Löysin viimein kivan, rennon, läppärimenevän laukun vetoketjulla, sellaisen, jota olen etsinyt koko viimeisen vuoden ajan. En kuitenkaan ostanut sitä, sillä totesin, että nyt kun koulu on loppu, en oikeastaan enää tarvitsekaan sellaista. Säästiin ne 20 puntaa, jotta saan otettua taksin lentokentälle huomenna kaikkien laukkujeni kanssa. Aurinko paistoi ja lämmitti kivasti, joten paikalliset hyppivät ulkona tietysti puolialastomina. Kaikki näytti paremmalta auringonpaisteessa ja tuli vähän hailea olo, sillä päiväni Aberdeenissä ovat pian luetut. Kävin myös moikkaamassa ihmisiä töissä ja palauttamassa työpaidan ja essun. He olivat hankkineet ihanan, persoonallisen jäähyväiskortin, johon kaikki oli kirjoittanut mulle omat terveisensä. Se oli aika liikuttavaa, enkä osannut odottaa sellaista. Lupasin käydä moikkaamassa heitä vielä heinäkuussa. Ennen kotiinpaluuta kävin vielä yhdessä mun lempparikahviloista -Tinderboxissa nauttimassa latten ja porkkanakakku palan. (Laura, you were missed -oli vähän haikeeta istua siellä yksin tällä kertaa!)


Nyt meinaan yrittää saada pakkaukset loppuun ja ladata ipodin täyteen, sillä illalla olisi tarkoitus mennä N:n kanssa Tropeiroon syömään. Olen kävellyt tämän brassiravintolan ohi pari kertaa ja kadulle kantautuu aina aivan mahtavan houkutteleva pihvin tuoksu. Käyntiä on suunniteltu jo joulukuusta lähtien ja viime viikolla se mm. kaatui varaamattomaan pöytään. Tänään toivottavasti brassi-illallinen viimein toteutuu. 

P.S. Kaikkein parasta on, että meidän KV-suhteiden ihmisoikeuskurssin tulokset oli jo laitettu nettiin ja sain 18 (asteikolla 0-20). Mun yliopistouran viimeinen KV-suhteiden kurssi meni siis paremmin kuin yksikään aikaisempi. Jotain kehitystä on neljän vuoden aikana tapahtunut. Hyvä niin!

1 kommentti: