16. kesäkuuta 2011

putkeen

Turhaan stressailin ja kirosin mun espanjan suullisen kokeen jälkeen. Meidän proffalta tuli äsken mailia ja sain kokeesta 19. Se on siis mennyt aivan putkeen. Yllätyksenä tuli, että meille jaetaan jotkut "Hispanic Awards"it. Sähköpostissa lukee, että minulle (ja myös yhdelle Venezuelassa olleelle skottitytölle) on myönnetty "Hispanic Studies Award: Distinction in spoken Spanish". Wau! Olisi mielenkiintoista tietää, mikä tuo palkinto on. :)
Kiitos kuuluu kärsivällisille argentiinalaisille ja ehkä myös mm. Arjonalle ja Shakiralle.


Nyt olen taas astetta lähempänä valmistumista. Periaatteessa valmistuminen on varma juttu, mutta en ole vielä virallisesti saanut kaikkia kevään arvosanoja.

P.S. Eilen kävin ostamassa Espritiltä mekon valmistujaisiin. Ennätyksellisesti yli 2 vkoa ennen juhlia! Mekon pitää olla musta-valkonen, musta tai valkonen ja ostin nyt perus, kokomustan mekon. 

3 kommenttia:

 1. Hienoo! Onnee vaan palkinnosta ;)

  VastaaPoista
 2. Vautsi, mäkin haluan sit tietää minkä palkinnon saat :) Mikä on muuten skottien espanjan taso? Oliko kaikki käyny vaihdossa, tai menikö kaikki vaihtoon?
  Olisipa muuten mullakin joku virallinen valmistujaisjuhla. MEillä ei oo YHTÄÄN MTN.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :)
  Skottien espanjan taso ei ole mikään kovin hyvä, vaikka olisivatkin käyneet vaihdossa -kaikkien on pakko. Monella on vahva brittiaksentti, eikä heillä näytä olevan kovin paljoa motivaatiota oppia kieltä kunnolla.

  VastaaPoista