18. kesäkuuta 2011

que buena onda

Oltiin torstai-iltana parin kaverin kanssa Hakaniemessä Café Mascotissa, jossa järjestettiin kesän ensimmäiset "Buena Onda" bileet. Heidän on ilmeisesti tarkoitus järkätä kesän aikana jokatoinen viikko tälläiset lattarityyliset partyt. Tuntuu, että jokapuolella Helsingissä järjestetään jotain lattaribileitä nykyään.. en valita, vaikka ehkä siitä, että en ehdi niissä käydä. :) Toista kaveria en ollut nähnyt kahteen vuoteen, koska ollaan aina oltu Suomessa eri aikaan lomilla. Nyt oli siis hyvä viimein vaihtaa kuulumiset parin viimeisen vuoden ajalta. Kaveripiiriini kuuluu aika monta minun kaltaista "maailmankansalaista", joten helposti mennään ristiin niin, että ollaan aina eri maissa ja samassa maassa (Suomessa) eri aikaan.

Kesän ekoissa Buena Onda-bileissä oli esiintymässä suomalainen Maria Gasolina bändi. Ne soittaa brassityylistä musaa ja mm. Manu Chaon kovereita. En ollut koskaan aiemmin törmännyt Maria Gasolinaan, mutta Mascotissa oli tosi hyvä meno ja paikka oli suht täys (ei kuitenkaan liian) koko keikan ajan. Kaikki biisit esitetään kuitenkin suomeksi, mikä tekee bändistä aika mielenkiintoisen ja erikoisen! Kaikkein huvittavinta on, että illan DJn nimi oli "Tuomás o Menos" (más o menos tarkoittaa espanjaksi enemmän tai vähemmän).Hyvät vibat jatkui perjantaina kun kokoonnuttiin viilenevän ja mahdollisen sateisen sään takia sisä-piknikille kavereiden kanssa. Menuuhun kuului tietenkin mm. brietä, viinirypäleitä ja patonkia. Sisä-piknik oli parempi vaihtoehto siinä mielessä, että se mahdollisti myös lettujen paistamisen, joka olisi ollut vaikeampi toteuttaa puistossa.


Nyt lähden töihin lentokentälle, en oikeen tiedä mitä päivä tuo tullessaan, mutta eiköhän se pian selviä. 
Ihanaa viikonloppua kaikille!


P.S. Tilastojen mukaan Suomen ja Brittien jälkeen blogin lukijoita tulee eniten Hollannista, Argentiinasta ja Tsekeistä. Esitelkää ihmeessä itsenne, myös te suomalaiset ja "britit"! :)

5 kommenttia:

 1. Mä näin kyllä vissiin flaijerin tuosta tapauksesta eilen, kun kävelin Hämeentietä Hakiksen suuntaan. :) Oispa kiva mennä testaileen joku kertaa, Maria Gasolina on kiva ja lattaribuumi ei oo hullumpi juttu sekään!

  VastaaPoista
 2. Juu, ei ole ei! :) Ihanaa kun Helsingissä tapahtuu niin paljon kaikkea mielenkiintoista, että tekemistä riittää.

  VastaaPoista
 3. Aina kun kuulen tällaisista jutuista, mua harmittaa etten päässyr Helsinkiin kesäks. Mut jos loppukesästä ollaan samaanaikaan Suomessa, niin tuun tosi mielelläni mukaan tän tyyppiseen juttuun - sillo pitäis olla vähän vähemmän töitä! :) Oli muuten tosi kiva tavata taas!

  VastaaPoista
 4. Joo, kyllä me ehditään sitten loppu kesästä tehdä kaikenlaista! :) Ellet karkaa jonnekin.. ;)

  VastaaPoista
 5. Nyt sais loppua tää sateinen kesäkuu jotta päästään kaikki nauttimaan ULKO piknikille! :D vähän hyvältä kuulostaa toi meno tuolla Mascotissa, multa on menny noi iiihan ohi! täytyy todellakin testaa :D:D

  VastaaPoista