16. marraskuuta 2010

hallelujah!

Vihdoin meillä on netti kotona! :)
Jouduttiin tänään päivystämään kotona koko iltapäivä siltä varalta, että BTn (paikallinen palveluntarjoaja) jätkä sattuis eksymään meidän nurkille. Meille oli ilmoitettu, että klo 13-18 välillä joku tulee. Kolmen jälkeen tuli ukko, joka mumisi jotain, hääräsi puhelinpistokkeen kanssa, halusi käydä takapihalla ja hävisi tarkistamaan jotain. Hävisi yli tunniksi jonnekin.. ajattelin, että multa oli varmaan mennyt jotain tärkeää muminasta ohi ja vihdoin ukko eksyi takaisin. Sörkki taas puhelinpistokkeen kanssa ja totesi sen olevan kunnossa. Selvä. Ei auttanut muu kun ottaa ohjat omaan käsiin, tutkia ohjeita ja asentaa modeemi tai mikä lie itse. Ja netti toimii.

Perjantaina meille vihdoin tuli uusi lukko kämppään. Vuokraemännältä tuli keskellä päivää viesti "lukot on vaihdettu, en viitsinyt ilmottaa teille aiemmin, jos asiat olisivatkin taas menneet pieleen, ilmottakaa kun haluatte avaimet". Kiva. Nyt on uusi lukko, joka aukeaa sisältä ilman avaimia, mutta sitä ei saa ulkoapäin lukittua ilman avainta. Typerää. A lose-lose situation, what can you do..

All in all, kaksi kuukautta myöhemmin, mulla on oma lämpöinen pesä ja langaton luistaa!


Tänään postiluukusta tipahti pirskeä tervehdys Madridista. Espanjattaren kaunis mekko on käsinkosketeltavissa. Kiitos N. :) 
Toi aurinkoa, eikä edes satanut koko päivänä. 

1 kommentti:

  1. Halleluja indeed! Tos lukossa on siinä hyvä puoli, että nyt ei avaimet ainakaan jää kotiin :) Mä pelkään itte sitä päivää ku kämppis on tyyliin Ranskassa ja mä meen ulos ilman avaimia! :)

    VastaaPoista