17. huhtikuuta 2013

ei uutta auringon alla

Barcelonassa on ollut aikamoisia aurinkoisia päiviä viime aikoina. Turistit on taivalleet mekoissa ja shortseissa jo viikkoja. Itse en ihan vielä uskalla. Varjossa tulee oikeastaan aika kylmä. Voisinpa sanoa, että aurinko on pitänyt minut poissa sisältä ja poissa blogista, mutta näin ei ihan ole. Tänäänkin taisi olla viikon hienoin päivä ja kykin sisällä koneen ääressä koko päivän. Alkuviikko on ollut esseitä ja esitelmiä täynnä, stressiä stressin perään. Loppuviikon meinaan ottaa omaa lomaa, jotta voin nauttia vähän enemmän ystävän seurasta. Sitä kun ei tiedä kuinka monta kuukautta tai vuotta kuluu kunnes jälleen kohdataan.

Naapurin puistossa ollaan sentään ehditty käydä..


vaikkei kyllä ehkä pitäis ottaa kuvia juuri puol vuotta aavikon auringossa viettäneen kaverin vieressä.

11 kommenttia:

 1. Onneksi Espanjassa ei tarvitse panikoida samalla tavalla aurinkoisista paivista kuin Suomessa. Vaikka se taitaa olla meilla syntyperaisilla sisaanrakennettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin sisäänrakennettu, että pahaa tekee olla sisällä :)

   Poista
 2. Mä olisin varmaan kyllä kanssa kunnon turisti ja käyttäisin vaan mekkoa tuollaisissa lämpöasteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on aika hullu ilma, koska auringossa vois mekossa ollakin, mutta heti kun osuu varjoon, niin pitää kietoa kaulaliina kurkulle ja vois olla talvitakki päällä :)

   Poista
 3. Ihanan näköinen auringonpaiste... Ja kauniita neitoja ;) (en tiedä, olenko koskaan "esittäytynyt" täällä kun joskus kuitenkin kommentoin, mutta olen tämän kuvassa olevan ystävättäresi entinen kämppis ja hänen blogistaan tänne löytänyt. onneksi löysin, koska juttujasi on mukava lukea vaikka vähän laiska välillä olenkin kommentoimaan.)

  Täällä eletään niitä "kevään" paria ankeinta viikkoa, kun lumet sulaa ja maailma on harmaa. Ei siis harmita kirjaston penkin kulutus niin paljon kuin siellä. Tsemppiä kouluhommiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos esittäytymisestä ja kommentista Anna! Olen kuullut sinusta paljon -hyvää vaan tietenkin :) ja olen kyllä osannut yhdistää sinut Annan entiseksi kämppikseksi. Hänen bloginsa kautta olen sinunkin blogisi löytänyt.
   Toivottavasti sielläkin ilmat lämpenee ja aurinko uskaltautuu ulos, ehkä kevät odottaa viimeistään Brysselissä :)

   Poista
 4. Ihanan aurinkoista siellä on. Minullakin olisi varmasti jo sortsit päällä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos auringonpaisteesta, joka välittyy tänne ruudun toiselle puolelle asti! :) Täällä Suomessa vain sataa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä. Ihanaa, että osaat nauttia siitä ruudun kautta :)

   Poista