27. huhtikuuta 2013

sateinen puistokävely

Sateesta huolimatta päätettiin lähteä tutkimaan Parc Güellia vähän syvemmälle ja korkeammalle, missä ei olla aiemmin käyty. Ajateltiin, että sateen vuoksi puistossa olisi varmaan normaalia vähemmän väkeä. Ja niinhän se onneksi olikin. Vaikkei ihan ainoita rohkeita ulkoilijoita oltu, saatiin silti kävellä useita polkuja ihan yksikseen.

Taitaa ikä painaa päälle, koska olen ruvennut innostumaan kukista ihan eri tavoin kuin aiemmin.Löysimme ihan uuden näköalapaikan nimeltään Monte Carmelo, jossa oli tuollainen kivistä tehty taideteos. Paikka taitaa olla jo osa Carmelon lähiötä, Parc Güellin yläpuolella. El orden de hoy es el desorden de mañana. (Saint Just) = Tämän päivän järjestys on huomisen sotku. Allaolevassa kuvassa näkyy mäen päällä Carmelin bunkkeri, josta kirjoitin joulukuussa.


Löydettiin paljon ihan uusia kukkia ja kasveja. Ilma oli mitä raikkain puhdistavan sateen jälkeen. Löydettiin myös hyviä, potentiaalisia lenkkipolkuja. Alla näkyy myrskypilvet merellä.


Herran ottama salakuva. Tässä ollaan jo kotikadulla. Sade on lakannut ja taivas rupeaa avautumaan.

P.S. Suurin osa kuvista on Nicon ottamia.

13 kommenttia:

 1. Natteja kuvia on napsinut Nico, terveisia vain. Ja sulle tervetuloa mummokerhoon! Kukat on ihania. Joko on parvekkeella viljelmat, mika lienee seuraava askel? ;) Ma laitoin viela talvea vastenkin valkosipulia, joka sattui ehtimaan itamisvaiheeseen kaapissa. Nyt se kuikkii yksinaisena parvekkeelta, kun muut kasvit on jo syoty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerron. Menee välillä vähän taistelemiseksi tuon yhden kameran kanssa. Ja jos Nicolla on kamera, niin minä sitten osoittelen, että mistä kuvakulmasta ja mitä pitää kuvailla ;)
   Ei ole parveketta, enkä vielä ole päässyt viljelymummoasteelle, vasta ihailen puistoissa :P

   Poista
 2. Oi kuinka kivoja tunnelmia näissä kuvissa on. Ihania kukkia ja maisemia.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia - sateesta huolimatta! Olen uusi blogisi lukija, eksyin tanne toisen blogin kautta. Terveisia Alaskasta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina. Tervetuloa lukemaan! Hyvää kevättä Alaskaan :)

   Poista
 4. Hey Annika, ootko sattumalta kirjoittanut jotain vinkkipostausta Argentiinaan liittyen? Semmosta että miten sinne lentää edullisesti, mistä löytää asunnon, miten viisumin hankinta (vai pitäiskö vaan tehdä visa runneja?) ja onko mitä muuta, mitä pitäis tietää ennen paikalle muuttoa (esim jotain hypertärkeitä tuotteita, joita Argentiinasta ei saa/on kalliita tms)? Oon yrittänyt netistä kalastella tietoja mut en oo kovasti löytänyt mitään. Jossain sulla tais olla se valuuttapostaus ainakin, pitäis kaivella sekin esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mikskähän mä kirjotin 'hey' eikä 'hei', ei voi tietää :D

   Poista
  2. Hey Nana ;) en ole tainnut. Olisiko sellaiselle tarvetta? :) En ole vissiin kirjoittanut sen tarkemmin niistä valuuttaongelmistakaan. Argentiinaan suunnatessa kannattaa todella seurata uutisia. Oletko itse suuntaamassa sinne? Voisin yrittää kirjotella asiasta blogiin, kun ehdin. Laita ihmeessä sähköpostilla, jos on jotain kiireisempiä kysymyksiä!

   Poista
  3. Hey Annika ;)

   Oon menossa Argentiinaan vaihtoon elokuusta alkaen, eli heinäkuun lopussa sinne pitäis liidellä! Jonkun verran aikaa tässä siis on vielä, mutta lennot pitäis kai jo hiljaksiin varata. Se valuuttapostaus tais sittenkin olla jonkun muun blogissa (kun vaan muistaisin kenen!). Mutta sellainen yleisvinkkipostaus ois varmasti hyödyllinen! :)

   Poista
  4. Omalla kohdalla ei ole akuuttia tarvetta tuollaiselle postaukselle, mutta olisi huippumielenkiintoista lukea! Täällä bloggaavia ei-matkailijoita/opiskelijoita ei ole ihan hirveästi ja suomeksi en tiedä yhtäkään paikallista blogia. Valuutasta sais varmaan kokonaisen kirjan näpyteltyä :D

   Poista
  5. Innostuin tästä niin, että eilen illalla väsäsin sen jo melkein kuntoon :D Irina voi sitten täydentää ja kommentoida.

   Poista
  6. Saana olikin lyhyesti maininnut tuosta dollariväännöstä omassa blogissaan, ehkä sieltä sulla osui silmään :)
   http://saanak.blogspot.com.ar/2013/04/argentiinaan-matka-kay.html

   Poista