1. heinäkuuta 2013

Paluu labyrinttipuistoon!

Tänään suunnattiin jälleen vähän kauemmas hiekasta ja ihmisvilinästä labyrinttipuistoon. Aiemmasta vierailuista olen kertonut täällä ja täällä. Nicon kaveri Argentiinasta on ollut viimeisen kuukauden ajan kiertelemässä Eurooppaa ja pitänyt Barcelonaa home basena. Hän on nyt viimeistä viikonloppua täällä, joten eilen vietettiin päivä rannalla ja tänään suunnattiin sitten vähän rauhallisempaan paikkaan. Heitin muuten eilen talviturkin Välimereen. Oli viileää, mutta ah niin raikastavaa!


Puisto oli jonkin verran vehreämmässä kunnossa kun joulukuussa. 
Oli ihanaa tuoksutella mäntyjä ja kävellä keskellä metsää.
Yllättäen itse labyrintti ei ollut niin vehreä kuin ennalta kuvittelin. Aika monesta seinästä näki läpi.
Päästettiin kaveri vapaaksi yksin menemään ensin ja suunnistettiin perässä. Aika hyvin muistui oikea reitti perille. Törmättiin tällä kertaa vain yhteen umpikujaan.

Labyrinttipuisto on sopivan kaukana Barcelonan keskustasta, joten sinne ei kovin moni turisti (tai ihminen ylipäätään) eksy. Meiltä sinne hurahtaa nopeasti viitisen metropysäkkiä, Plaza Catalunyalta kymmenen. Ymmärtääkseni puisto on sunnuntaisin ilmainen. Viikolla kai sitten maksullinen.
Puistosta löytyy runsaasti penkkejä ja ulkopuolelta viheralueita, joissa voi nauttia piknikistä tai vaan viilentävästä tereréstä pinkillä greippimehulla. Nam.

4 kommenttia:

  1. Ihanan romanttinen pusukuva! Yritin olla aloittamatta kommenttia sanalla "ihana", koska musta tuntuu, että käytän sitä joka kerta, mutta en onnistunut :D Mikähän mahtaa olla tuo violetti kukka, joita täälläkin paljon puistoissa kukkii kevätkesällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha.. tuntuu, että mullekin kaikki on nykyään vaan "ihanaa". Mutta ei se mitään. Ihana on aika ihana sana ;) En tunne kukkia yhtään, ettei kyllä ole mitään hajua. Pitäis kai mennä johonkin botaniseen puutarhaan, jossa olis kasveilla omat kyltit!

      Poista