10. toukokuuta 2015

Kevät!


Välillä elämässä tulee hetkiä, jolloin tuntuu että mikään ei mene kohdalleen ja seinät kaatuu päälle. Stressi ei anna iltaisin nukahtaa, kun miljoona asiaa pyörii päässä. Toisinaan taas palaset loksahtelevat paikoilleen ja tuntuu, että kaikki on mahdollista. Tulee niin monta hyvää uutista peräkkäin, ettei sitä meinaa uskoa todeksi. Molempia fiiliksiä on tullut käytyä läpi tämän kevään aikana. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että liu'utaan aallonharjalla hurjaa vauhtia ja elämä hymyilee. On vaikea uskaltaa uskoa kaikkea todeksi ja nauttia tästä hetkestä, koska pikkasen pelottaa iloita ja varmuuden vuoksi tekee mieli koputtaa puuta. 

Vielä en uskalla julkisesti paljastaa mitään muuta kuin että ensi viikonloppuna suuntaamme kaveripariskunnan kanssa Tukholmaan. Nicolle kaupunki ja maa ovat täysin uusia ja itsellenikin edellisestä reissusta naapurivaltion pääkaupunkiin alkaa olla jo liian monta vuotta. Senpä vuoksi onkin oiva hetki kysellä täällä olisiko teillä Tukholman vinkkejä? Kaikki ehdotukset brunssipaikoista ravintoloihin tai näköalapaikkoihin otetaan mieluusti vastaan! Perjantaina nousen lentokoneeseen ensimmäistä kertaa sitten viime elokuun. En edes muista koska olisin viimeksi ollut näin monta kuukautta ilman yhtään ilmalentoa. Siitä taitaa olla 10 vuotta! 

22 kommenttia:

 1. Jos ootte vaan sen viikonlopun niin sit tää on huono vinkki, mutta jos aikaa on enemmän niin Uppsala (ihana kaupunki) on noin tunnin bussimatka päästä Tukholmasta. Ja toinen paikka, joka on ehottomasti käymisen arvoinen on Sigtuna. Omasta mielestä paljon kivempia (pienempiä ja tunnelmallisempia) kuin Tukholma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi, mutta me ollaan vaan viikonloppu tällä kertaa, joten muu lähimatkailu saa odottaa :)

   Poista
 2. Vaaleanpunainen kevat <3 Ymmarran niin hyvin tuon "en halua nuolaista ennen kuin tipahtaa", vaikka periaatteellisesti olenkin iloitsemisen panttaamista vastaan. Mita hyvat uutiset ovatkaan, muista juhlia jokaista vaihetta :) Muuten tulee potkittua saavutusjuhlia aina eteenpain ja ajateltua, etta sitten kun se ja sekin on valmis tai saavutettu. Hyvaa reissua Tukholmaan! Se on meillakin bucket listilla jonkin Suomen reissun yhteydessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tosi vaikea olla nuolaisematta ennen kuin tipahtaa! Hyvin sanottu, että pitäisi muistaa juhlia jokaista vaihetta. Mutta toisaalta mielessä pyörii "itku pitkästä ilosta" yms. joten en uskalla iloita :P Ens kerralla mennään yhdessä Tukholmaan!

   Poista
 3. Toivottavasti kaikki menee just niin kuin toivotte, sekä Tukholmassa että muutenkin <3

  VastaaPoista
 4. Mukavaa ja mielenkiintoista Tukholman matkaa.Olen siellä ollut viimeksi joskus 10 vuotta sitten,joten ei ole vinkkejä . J

  VastaaPoista
 5. Kävimme Tukholmassa tammikuun alussa ja ehkä jokin näistä jutuista kolahtaisi teillekin?

  VastaaPoista
 6. Ei vinkkejä valitettavasti, muuta kuin että Tukholmasta tulee mulle mieleen ennen kaikkea just kevätkaupunki! Toivottavasti stressi hellitää ja teillä on mukava ja rentouttava reissu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi, eiköhän se tästä. Tukholman pitäisi antaa unohtaa muut asiat ainakin muutamaksi päiväksi :)

   Poista
 7. Rivien välistä olin lukevinani, että jotain ihanaa ja jännittävää on tapahtunut teille? ;)

  Toivotan kaikkea hyvää teille, ja tietysti myös mukavaa Tukholman lomaa, nauttikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No rivien välistä sitä ei tarvitse lukea kun sen aika selvästi kirjoitin. Paljon ihania juttuja ja uutisia on tullut viime aikoina. Kiitos paljon toivotuksista!

   Poista
 8. Voin niin samaistua siun fiiliksiin! Itse en malta pantata innostustani kun jotain uutta ja hienoa on tapahtumassa. Onhan se pettymys jossei sitä tapahdukaan mutta se innostuneisuus ja kutkuttava tunne on niin ainutlaatuinen etten sitä osaa piilotella :D ja on ne hyvät fiilikset siinä hetkessä jo arvokkaita vaikkei niistä mitään konkreettista seuraisikaan :)

  Ihanaa reissua ja kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Una. Juuri kun tuntui siltä, että kevät alkoi, niin jo meni sumeaksi ja sateiseksi keli :D Toivottavasti lahden toisella puolella on parempi aurinko. Mun on tosi vaikea pantata innostusta ja käyn kauheaa sisäistä kamppailua asiasta :D

   Poista
 9. Tulikohan mun edellinen kommentti läpi?

  Latasin meinaan pari vinkkiä Tukholman matkalle (tässä ne uudelleen, jos hävisivät bittiavaruuteen):

  Hyvä lounaspaikka: http://www.g-c.se
  Jos tykkää lihasta, niin tänne illalliselle: http://gutegrill.se/stockholm/
  Tapaksia? Olen käynyt vain kerran, mutta jäi niin hyvä fiilis, että menisin uudelleen: http://www.aquitapas.se
  Jos haluaa jotain vähän erilaista, niin tämä persialainen on aika huikee. Loistavaa ruokaa: http://shahrzad.se
  Upeat näkymät yli Tukholman ja hyviä drinkkejä: http://www.restauranghimlen.se
  Terassi ja huikeat näkymät Söderillä: http://sodrateatern.com/in-english/restaurant-and-bars/
  Jos haluaa vähän kulttuuria matkalle, niin fotografiska on ehdoton: http://fotografiska.eu/en/
  Pieni kävely Södermalmilla (Stieg Larssonin millennium tour): http://www.visitstockholm.com/en/See--do/Guides/In-the-footsteps-of-Lisbeth-Salander/

  Hauskaa matkaa! Toivottavasti viihdytte :))

  /Tiia
  www.plungebytiia.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut läpi :( Mulla on ollut paljon ongelmia viime aikoina bloggeriin kommentoidessa.. ärsyttävää!

   Kiitos tosi paljon vinkeistä Tiia, sun blogiin mun olikin tarkoitus eksyä tässä vielä ennen matkaa :)

   Poista
 10. Eksyin jostain linkistä tänne blogiin ja heti pitää kommentoida :) Pari viikkoa sitten käytiin Tukholmassa ja brunsilla Kaknästornetissa (www.kaknastornet.se), jota voin lämpimästi suositella. Hienot maisemat ja hyvä ruoka yhdistettynä! Blogista löytyy muutama kuvakin.

  VastaaPoista
 11. Ihanaa, että on läjittäin hyviä uutisia! Positiivisuus houkuttaa positiivisuutta :)

  VastaaPoista