11. tammikuuta 2011

qué miér..coles hago yo acá?

Viikonloppu oli aika vähä-produktiivinen koulutöiden suhteen. Sain sentään pari artikkelia luettua ja pikkasen disseä suunniteltua. Aika-ajoin iskee paniikki, että miten ihmeessä saan sen valmiiksi ja palautettua ajoissa. 

Molemmat kämppikseni ovat nyt palanneet Aberdeeniin ja yhdessä surkuteltiin (!?!) tätä surkeutta ja tänne paluuta. On se kumma kun juuri ennen joulua elämä täällä vaikutti tosi hyvältä ja sitä mietti, että olisi voinut muutaman extra päivänkin täällä viettää ennen kotiinpaluuta. Todettiin yhdessä kämppikseni T:n kanssa, että se tunne varmaan johtui siitä, että tiesi lähdön olevan lähellä. 
T on muuten Itävallasta kotoisin ja oli viime viikolla odottanut lääkäriä Innsbruckin yliopiston sairaalassa kenenkäs muun kun Ville Larinnon seurassa. T on joskus asunut (vissiin) vuoden Suomessa, joten on ihan hollilla ja tietoinen Pohjolasta. :)

Kävin hakemassa tavaraa keittiön kaappien ja jääkaapin täytteeksi Sainsburysta. He ovat oikein edelläkävijöitä siinä mielessä, että kuitti tulostuu molemmin puolin. Loistava keksintö! Ja paperia säästyy. Kuitissa huomioidaan, jos asiakkaalla on omat kassit mukana. Siinä lukee "bags re-use x 2". En vaan tiedä mitä se käytännössä tarkoittaa, koska en ainakaan huomannut siitä alennusta tulevan. Ehkä se on vain merkki siitä, ettei uusista kasseista ole laskutettu!??!


Valmistin pitkästä aikaa makaroonilaatikkoa. Siitä onneksi riittää muutamaksi päiväksi. 


Edessä on nyt siis kuukauden verran dissen kirjottamista ja yhteen tenttiin pitäisi siinä välissä muistaa lukea. Niin mielelläni kun aloittaisinkin jo uuden lukukauden ja uudet kurssit, pitää sitä odottaa vielä helmikuun alkuun.
Onneksi aurinko sentään paistaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti