30. toukokuuta 2011

haa-huu-haaveilua

Sateen ja entistäkin kylmemmän tuulen ansioista kesä tuntuu vielä kaukaiselta, mutta takaraivossa kutkuttaa siitä huolimatta kesäiset suunnitelmat seuraavien parin kuukauden varalle. Nyt kun yliopistoura rupee olemaan loppusuoralla, ajatus kesästä tuntuu yhä paremmalta ja vihdoin pikkasen todelliselta. Johan se kesä onkin kohta täyttynyt suunnitelmista. Loistavista sellaisista.

Keskiviikkona minulla on yliopiston viimeinen koe, se samperin espanjan suullinen, jota on täytynyt odottaa. Torstaina juna starttaa iltapäivällä Skotlannin länsirannikolle, sillä suuntana on Oban ja Isle of Mull.

jotain tälläistä toivon sieltä löytäväni

En malta odottaa, että pääsen istumaan junaan ja sukeltamaan hyvän kirjan ja ipodin kanssa omaan maailmaan. Matka kulkee Glasgown kautta ja takapuoli saa puutua useiden tuntien ajan, sillä koko matka taitaa kestää yli 6 tuntia.

Viime viikolla sain ostettua lentoliput kotiin ja kone laskeutuu Helsinki-Vantaalle 9. kesäkuuta. Toivottavasti siellä Suomessa jatkuu lämpöiset ja hellettä-lähenevät kelit vielä silloinkin. Kolme kokonaista viikkoa meinaan nauttia Helsingistä kunnes lento lähtee takaisin Aberdeeniin valmistujaisiin. Tällä hetkellä mitään pakkauspaniikkia ja asioiden hoitelua ei tarvitse siis stressata. Onneksi.

Heinäkuulle on suunnitelmissa valmistujaisten lisäksi kaikkea muuta mukavaa. Vihdoin pääsen pitkästä aikaa matkailemaan ja ehkä jopa eksoottisiin häihinkin. Niistä lisää myöhemmin. Jos hyvin käy, elokuussa saan pari "siskoa" Argentiinasta visiitille. Pidetään siis peukut pystyssä ja toivotaan parasta.

Nyt nautin suht hiljasesta kampuksesta ja otan kaiken ilon irti viimeisten koulutöiden tekemisestä. Yeah, right!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti