17. toukokuuta 2011

juhlallinen viikonloppu

Meillä oli kyllä todellinen juhlavkonloppu viime viikolla. Perjantai-iltana jännitin melkein koko illan yksin Venäjä-ottelua, joka oli aivan uskomatonta lätkää.. loppuillasta perinteiset sukupuoliroolit olivat heittäneet kuperkeikkaa sillä minä istuin sohvalla jännittämässä lätkää samalla kun  N kokkasi meille illallista. Hyvä niin!

Lauantaina pitkän työpäivän jälkeen suuntasin kaverin luokse, jossa odotti viisukisastudio. Vasta edellisenä päivänä olin ensimmäistä kertaa kuunnellut Suomen biisin, enkä kyllä uskonut meidän voittavan vaikka laulusta tykkäsinkin. Mielestäni se ei ollut ihan euroviisumateriaalia kuitenkaan. Yllättävää oli, että Bosnia oli lähettänyt kuuluisuutensa edustamaan.. olen diggaillut Dino Merliniä jo ainakin kolme vuotta. 

Mainos Sarajevon katukuvassa kesällä 2008.
Kuunnelkaa vaikka tää biisi. Meillä oli viisustudiossa Suomi, Ruotsi, Bosnia, Venäjä ja Iso-Britannia edustettuina. Venäjän edustaja totesi Alexejn esiintyessä olevansa oikeasti ukrainalainen.. tiedä sitten! :) Onneksi Irlanti ei voittanut, onneksi Britannia ei voittanut ja onneksi Ruotsi ei voittanut. Bosnia olisi mun mielestä voinut pärjätä paremmin ja Moldova myös! Tänä vuonna oli yllättävän monta "laatu"-biisiä. Tykkäsin kovasti mm. Itävallan ja varsinkin Italian biiseistä. 

Sunnuntaina meillä oli illalla "End of Year" Ceilidh Ball, josta jo aiemmin mainitsinkin. Kiirehdin siis töistä pikapikaa kotiin valmistautumaan. Onneksi vettä tuli taas taivaan täydeltä -kuten täällä on tapana. Pakko oli ottaa taksi kun juhlapaikalle, keskustaan hotellille olisi ollut n. 30min kävelymatka. Ilta meni tosi hienosti. Syötiin perus-skottilaista kotiruokaa. Onneksi ei maksettu kalliista 3 ruokalajin illallisesta kuten viime vuonna, sillä ruoka täällä on kuitenkin aina "roskaa". Tällä kertaa siis stovieta ja linssikeittoa. Oli hyvää. Olen koko vuoden lähes viikottain syönyt linssikeittoa vaikken ikinä olisi uskonut siitä tykkääväni. Oli huippujuttu, että päätettiin heinäkuun valmistujais Ballin sijaan mennä eilen End of year Balliin, varsinkin kun moni kaveri meidän porukasta valmistuu vasta ensi vuonna. Näin saatiin "keilitellä" kavereiden kesken. Tästä pääsee katsomaan meininkejä videolla. 

Vauhti oli aikamoinen!
Hauskaa oli!
me tytöt!
Tänään maanantaina alkoi virallisesti kertausviikko, joten nyt on pakko aloittaa kokeisiin opiskelu. Ensin pitää vielä saada nämä viimeiset esseet pois alta. Onneksi Aberdeen on pilvessä ja vettä tulee. Ai niin.. ja onhan ne kultajuhlat pakko katsoa netistä kun ei paikalle pääse. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti