4. toukokuuta 2013

toukokuinen kesäpäivä rannalla

En halua aiheuttaa kenellekään minkäänlaisia kateusfiiliksiä, mutta kerron nyt kuitenkin, että täällä vietettiin mahtava päivä Barcelonetan hiekkarannalla. Meidän luokkalaiset on viimeisen parin kuukauden ajan kokoontuneet joka lauantai pelailemaan rantsulle, yleensä jo kello 11 aamulla. Se on ollut vähän turhan aikaisin meille, koska siinä vaiheessa yleensä vedetään vasta aamupalaa. Muutama kerta ollaan päästy rannalle asti, mutta vasta monta tuntia myöhemmin. 

Tänään saatiin ittemme liikkeelle vähän nopeammin. Katsottiin, että lämpötilan "real feel" pitäis olla sellasta +25 astetta, napattiin kaupunkipyörät ja viiletettiin rantsuun. Ehdittiin paikalle juuri oikeaan aikaan, eli silloin kun oli pelitauko ja piknik-aika. Varjossa kyllä tuli edelleen vähän viileä, eikä täällä mitään hellelukemia olla vielä nähtykään..Pelailtiin lentistä, rantapingpongia ja fudista. Hiekkaa on nyt joka paikassa. Kotiin tultiin vielä osa matkaa kävellen ja osa lievästi ylämäkeen pyöräillen. Ei metroa. Voin kertoa, että nyt jo on paikat kipeät. Suihkun jälkeen hiekkaa löytyy vieläkin korvista. Mutta on niin hyvä fiilis ja kasvot pikkasen punottaa.

P.S. Tajusin juuri, että jostain syystä blogin kaikki fontit näyttää macillä ihan erilaiselta. Onpas typerää! Tiedoksi heille, jotka applen laitteita käyttävät, että fontit ei sitten todellakaan ole sellaiset mitkä olen itse valinnut.

12 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisen näköistä. Mä näin yksi yö unta, että Suomessa oli puissa lehdet ja kukat kukki. Aamuinen totuus oli aika karu, Jyväskylässä ei nimittäin ainakaan vielä näy mitään lehtiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei.. mutta hyvää kannattaa kai vielä odottaa ;)

   Poista
 2. Joo, ei mitään kateusfiiliksiä... eiei... :D

  VastaaPoista
 3. Mukava, etta on jo aamusta tuollaista aktiivista tekemista yhdessa, eika aina syomiseen tai ostamiseen liittyvaa. Voiko olla parempaa kuin ison kaupungin kyljessa sijaitseva ranta? Puistoissakin voi nauttia kesasta, mutta bikinit ei tunnu samalta ilman hiekkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin on! Ja ekaa kertaa uskaltauduttiin mekin pelailemaan :) Koska muutatte Barcelonaan? ;)

   Poista
 4. Ihanaa. Mäkin olisin mielelläni siellä. Ja oon samaa mieltä Irinan kans, et on kiva et ootte keksineet tollaista aktiivistä tekemistä yhdessä. Usein get togetherit on just vaan syomista ja juomista! Pitääkin yrittää saada kokoon joku opas-porukka kesällä kenen kans vois mennä vähän palloilee (ja picnicille) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on.. yhden oppilaan idea, josta tuli jo lauantaitraditio. Tällä kertaa onneksi tuuli vähemmän ja uskaltauduttiin mekin pelailemaan :) Juu, varmasti saat ihmiset mukaan innostumaan!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Lämpötilat ovat kuitenkin vielä keväisiä :)

   Poista
 6. Ei haittaa, katso me macin käyttäjät ei tiedetä mitä fonttia haluaisit käyttää:). Täälläkin alkaa olla aika kesä. Ei siis tarvitse kadehtia...

  VastaaPoista