29. toukokuuta 2013

Viikon suuria saavutuksia
Löysin kuin löysinkin Carrefourista ruisleipää. Saksalaista sellaista, kuten täällä kaikki vähänkään tummemmat leivät, on aina nimetty pan alemaneiksi. Se löytyy Carrefourin eko-osastolta kaiken oikein terveellisen keskeltä. Varmuuden vuoksi ostin kahta erilaista, koska en tiennyt kumpaa olin maistanut lauantaina koululla tanskalaisen luokkakaverini tuotua sitä meidän nyyttärikesteihin. Maistuu oikein hyvältä ja oikealta! Yksi tuollainen pönikkä maksaa reilut 3 euroa, ei mitään halpaa huvia.

Sitten vielä esimerkkiä espanjalaisesta mentaliteetista. Kuten jo aiemmin täällä mainitsin yliopistostani kertoessa, on meidän koulu kolmen barcelonalaisen yliopiston yhteinen laitos. Periaatteessa meidän pitäisi pystyä käyttämään niiden kolmen yliopiston kirjastoja, liikuntapaikkoja ja muita etuuksia, sekä meillä pitäisi olla kaikkien kolmen yliopiston opiskelijakortit. No, periaatteessa on ihan eri kun käytännössä. Saatiin nimittäin tällä viikolla Universidad de Barcelonan opiskelijakortit, juuri sopivasti viikko (!!!) ennen lukukauden loppua. Jee! Ja tämä on ensimmäinen näistä kolmesta opiskelijakortista, joka päätyy meidän käsiin asti. Onneksi kortti on sentään voimassa kalenterivuoden loppuun asti. 

Mulla oli muuten tänään koko maisteriopintojen viimeiset luennot. Hurjaa! Mihin tämä aika on oikein mennyt? Tekemistä riittää silti. Muutama tuhat -tarkemmin ottaen yhteensä noin 10 000- sanaa esseitä kirjotettavana sekä yksi take home exam, jonka tekemiseen saadaan 48 tuntia aikaa. Ja sitten vielä se gradu. Huoh. Pitäisi kai sitäkin ruveta taas miettimään.

Sain otettua itseäni niskasta kiinni eilen ja vihdoin lähetin sähköpostia graduohjaajalleni. Vain reilut kaksi kuukautta edellisestä tapaamisesta. Iski paniikki, sillä kaveri on britti ja tuskin viettää koko kesää täällä. Huomenna tapaan ohjaajan, mutta vielä on hakusessa mitä hänelle esitän. Vastapainoksi tälle ikävälle aamupäivän uurastukselle päätin varata ajan kampaajalle iltapäivälle. Pakko saada kuivat hapsut niks naks ennen häihin matkaamista. Tällästä täällä.. nyt takaisin esseiden pariin.

2 kommenttia:

  1. Ilmeisesti parempi myöhään kuin ei milloinkaan tuon kortin kanssa ;) Leipä näyttää hyvältä ja muistan itse asiassa ostaneeni tuollaista kahden viikon Espanjan loman aikana. Tykkään Suomessakin Fazerin kosteasta Realista, joten tuo sopii mun makuun. Joko meni kaikki? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä.. löysin vastaavaa leipää vielä lähikaupastakin, en vaan ollut aiemmin osannut tutkia sitä ekohyllyä niin tarkkaan. Ei vielä mennyt kaikki, se taitaa olla vähän liian stydiä Nicon makuun, joten saan kaiken ittelle :)

      Poista