22. marraskuuta 2009

Me gusta viajar me gustas tú..

Torstaina olin illalla kaverin luona syömässä kiinalaista.. oikein aasialainen ruokavalio tällä viikolla siis! Katsottiin kans yks Elijah Woodin -erikoinen, mutta tosi hauska leffa -Everything is Illuminated. Suosittelen! Sen jälkeen mentiin vielä "jäähyväismerkeissä" Los Infernalesiin, josta löydettiin muita techolaisia. Los Infernalesissa olin muutaman kerran ihan ekalla viikolla täällä Córdobassa ja nyt vikalla viikolla vasta uudestaan. Sieltä saa yksiä kaupungin parhaita empanadoja ja ihmiset voi vapaasti soittaa kitaraa ja kaikki laulaa yhdessä peña-tyyliin. Kotiin oli pakko tulla 4 aikaan, sillä silmät painui jo kiinni.

Perjantaina rupesin taas taistelemaan uunin kanssa. Tällä kertaa sainkin oman uunin sytytettyä, joten ei tarvinnut lähteä etsimään sitä kodin ulkopuolelta. Tein kämppikselle kakun, sillä Agus oli tulossa takas Córdobaan (ei oltu kuukauteen nähty) juhlimaan synttäreitä ja koska on mun vika viikonloppu. Kakun kanssa tulikin tosi kiire, sillä iltapäivällä piti kiirehtiä vielä Techon toimistolle hoitamaan viimeisiä asioita.

Toimistolta kiirehdin kotiin, juotiin kakkukahveja kakkujen kera ja valmistauduin illan kohokohtaan -Manu Chaun keikkaan. Sinne suuntas kämppis kavereineen sekä vaikka kuinka monta techolaista.. saavuttiin paikalle täydellisesti juuri kun Manu alotti vähän ennen klo 22 ja veti pitkän shown, joka loppui vasta klo 1. Paikka oli aivan täpötäynnä oleva katollinen stadion tässä lähellä.. oikealla asenteella ei hikiset ihmiset, tunkkanen tupakan(ja jonkun muunkin)savuinen ilma haitannut. Loistava keikka ja loistava tunnelma!
Keikan jälkeen jatkettiin tässä mun lähellä olevaan Waffle-baariin, jossa oon halunnut käydä heti ekoista päivistä lähtien, mutta ei ole tullut mentyä aiemmin. Sieltä sai aivan uskomattoman herkullisia suolasia ja makeita vohveleita -myös kotiin kuljetuksella, tietenkin.Lauantaina oli taas herätys 7:30 ja piti lähteä Argüelloon sähkökurssin merkeissä. Oli tarkotus olla kurssin viides tunti, mutta joku meni vikaan koska ykskään oppilas ei ilmaantunut paikalle. Sieltä ehdin kotiin kahdeksi, söin ja nukuin 3h siestan. Nam nam.
Unien jälkeen oli taas tarkotus leipoa ja väänsin pellillisen mokkapaloja iltaa varten. Kävin vielä hippi-alueella Calle Belgranolla, jossa on se kuuluisa Paseo de las Artes, mistä myydään hirveesti kaikkea ihanaa, josta voisin ostaa vaikka mitä. Mutta en ostanut.
Kokoonnuttiin techolaisten kanssa Luchon kotiin alottelemaan "jäähyväismerkeissä". Hyvä, jos mahtu kulkemaan tai hengittämään kun niin paljon ihmisiä oli ilmaantunut paikalle ja kuuma oli! Mokkapalat sai paljon kehuja ja reseptikyselyitä sateli.. haha. Kahden aikaan jatkettiin keskustaan vielä tanssimaan yhteen baariin ja toiseenkiin ja vielä yhden kaverin terassille tähän mun naapuriin.. taas alko vesisade, joten kuuden aikaan kun tulin kotiin olin läpimärkä.Tää on kyllä tosi ihana kaupunki ja haluan vielä tulla takas käymään ainakin pariksi päiväksi tammikuussa, vaikka sillon tuskin kukaan enää on paikalla. Opiskelijakaupunki kun on, tammi- ja helmikuussa täällä ei kuulemma ole elämää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti