18. marraskuuta 2009

Me llamo Verkkokauppa!

Kuuntelen juuri paikallista radioasemaa.
Naiset rupes kertomaan tarinaa jostain 19v. nuoresta, joka ei saanut työtä vaikka kuinka etsi. Tyyppi päätti laittaa ilmotuksen, jonka mukaan hän vaihtaa nimensä jos joku lahjottaa rahaa -jotta vois rahottaa opiskelunsa. Noh, joku yritys päätti sitten lahjottaa rahat ja halusi, että nuorukainen vaihtaa nimensä yrityksen nimeksi... -hulluja jenkkejä, ajattelin.
Sitten kuulin, että yrityksen nimi on hieman monimutkainen, sen nimi on Verkkokauppa. "Kyseessä on suomalainen yritys" kuului radiosta. Jei Suomi! :D

Täällä on kova kampanja dengue-kuumetta vastaan. Buenos Airesissa lentokenttäkin on täynnä julisteita, jotka varottaa denguestä. Viime sunnuntaina oli kansallinen dengue-tietoisuus päivä, josta luin vasta jälkeenpäin. Mutta, sunnuntai herätys oli erikoinen.
Meidän ovi-puhelin-summeri, jota soitetaan siis kadulta koska meijän rapun ovi on lukossa 24h, soi 12 aikaan. Ihmettelin, että kuka ihmeessä soittaa sunnuntaina siihen aikaan päivästä. Siellä oli joku tyyppi, joka teki kyselyä dengue-tietoisuudesta ja siihen varautumisesta. Vastailin sitten ovikyselyyn puhelimella. En edes ymmärtänyt jokaista kysymystä, mutta kysely ei onneksi ollut pitkä. mm. "Onko ikkunoissasi hyttysverkot?" -Ei. "Onko kämpässä mahdollisesti olevat vedelliset purkit tai ämpärit kannellisia?" -Ei.

Eilen kävin ostamassa bussilippuja. Sain jonkun super tarjouksen kun ostin bussilipun Córdoba-Mendoza lisäksi vielä Mendoza-Santiago de Chile. Maksoin ekasta 10h matkasta 50 pesoa (alle 10e) ja sitten rajanylittävästä 7h bussimatkasta 90 pesoa (n. 15e).
Maanantaina klo 21:00 se on sitten adios Córdoba.

1 kommentti:

  1. Mä näin unta, et me oltiin argentiinassa. Sä, Noora ja minä (missä laura?). SIt me oltiin jossain keskellä ei mitään ja meil oli siel joku mökki (?)... Me oltiin matkalla NYCiin samana päivänä vielä. Sit me oltiin siel pihalla ja mä näin ku jotkt yritti varastaa jotain meidän mökistä. Mä huusin sulle ihan suomeks et "noi yrittää varastaa jotain".. Sit sä vaan huusit takas vihasena että kuinka mä voin olla niin tyhmä ja täynnä ennakkoluuloja. Koska noi miehet ei kuulemma koskaan varasta mitään :)

    VastaaPoista