15. syyskuuta 2008

hikinen viikonloppu..

Viikonloppu on mennyt suht rauhallisissa merkeissä. Koko perjantai satoi vettä ja olin hurjan väsynyt ensimmäisestä kouluviikosta, joten jäätiin kotiin kaverin kanssa katsomaan leffaa (huippu hyvä Coach Carter). Olis kyllä ollut jos jonkun näköstä Hollywood dress up- tai kegger-bilettä tiedossa, samoin kun yliopiston oma Alfies-baari oli ensimmäistä kertaa perjantaina auki.

Lauantaina lähdettiin meijän asuntolan porukan kanssa (ehkä 1/5 osa asukkaista oli mukana) tuohon Wolfe Islandille, joka on siis Kanadan ja Jenkkien välissä. Lauttarannasta mentiin hevoskärry-kyydillä Corn Maze farmille. Siellä pelailtiin lentopalloa, syötiin lounasta, mentiin taas maissilabyrintti läpi ja grillattiin vielä vaahtokarkkeja. Vaikka olin jo toista kertaa labyrintissä, niin silti eksyttiin moneen kertaan.. siellä on meinaan kokonaiset 34 umpikujaa!

Takastullessa kuvasin vähän meijän kämpän hoodeilla..

Tässä kuva kampuksen kulmilta, läheltä meijän asuntolaa.

Näyttää ihan normaalilta lähiökadulta, kuin suoraan amerikkalaisesta elokuvasta, -eikö? Kuvassa kuitenkin osa Queen'sin "student ghettoa". Näissä taloissa opiskelijat asuu, iltaisin katu ei enää näytä yhtään näin rauhalliselta.

On kiva, että vaikka kävelis kotiin vähän myöhempään illalla, pimeän tultua, niin kadut ja talojen terassit ja pihat on vielä täynnä ihmisiä. Ainakin vielä tähän aikaan vuodesta!
Jos silti pelottaa kävellä yksin, niin voi soittaa 533-WALK (eli 9255) ja saa ilmaisen matkaseuran kotimatkalle yliopiston Walkhome-palvelusta, jossa on töissä opiskelijoita.

Tää paikka vilisee MUSTIA oravia. Niitä on niin paljon, että ne ei enää olekaan sulosia. Ne tunnetaan lempinimellä "ghetto rotat", koska niitä vilisee täällä opiskelijakämppien kulmilla.

Lauantaina illalla käytiin vielä Queen's Pubissa kampuksella ja sen jälkeen kaupungin keskustassa tsekkaamassa paikkoja Ale housessa. Takastullessa kastuttiin läpimäriksi, kun oli ruvennut satamaan.

(Tässä meidän kotikatu, Earl Street.)

Koko viikonlopun on ollut hirveän painostava ilma. Mittari näyttää +24, taivas on pilvessä, mutta ilma on hurjan raskas.
Tänään, sunnuntaina aamupäiväkävelyllä käytiin brunssilla keskustassa kahvilassa ja tuuli tuntui lämpimän märältä ja erittäin kostealta.

Sunnuntai on mennyt tavalliseen tapaan: ei-mitään-tehdessä. Paitsi, että sain onneksi ne kolmannen vuoden espanjan kirjat myytyä kaverille, jonka tapasin tiistai-illan pubiryöminnässä! :) pääsinpäs niistä eroon.

Nyt yritän vielä lukea vähän huomista varten politiikan historiaa antiikin Kreikan filosofeista.. (yök!) ja suunnitelmissa olisi lähteä kaverin kanssa pienelle juoksulenkille lämpötilan laskettua.

1 kommentti:

  1. On kyl tosi hauskaa lukea mitä siellä tapahtuu.. :) Kateeksi kyllä käy..:)

    VastaaPoista