25. syyskuuta 2008

opiskelua.

Tällä viikolla päätin vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni opiskelun ja lukemisen suhteen. Tähän asti olen tainnut siirtää luku-urakkaa eteenpäin, käynyt vähän hitaalla ja ajatellut, että "tässä vasta alotellaan kursseja". Nyt se saa loppua, sillä onhan jo 3. viikko tunteja käynnissä.

Pelkään, että kohta olen jäljessä kursseilla ja sitten siitä ei mennä kun alaspäin, sillä luku-urakka kasvaa koko ajan. Tänään olen onneksi saanut kiinni politiikan kurssin lukemiset luettuani tunnin Aristoteleen tekstiä "The Nicomachean Ethics". Tajusin, että tämä Political Theory kurssi taitaa olla silkkaa filosofiaa koko vuoden ajan. Se ei siis varsinaisesti kuuluisi tutkintooni, mutta kurssin nimi on sopivan lähellä "International Relations Theories"ia, joka minun olisi pitänyt ottaa. Sitä ei täällä Queen'sissa tänä vuonna pystynyt valitsemaan muut kun neljännen vuoden opiskelijat. Ehkä pystyn huijaamaan Aberdeenin proffia Skotlantiin palatessa, vaikka kurssin sisältö on ihan väärä.. nyt sitten kärsin lukiessa filosofia kirjoituksia antiikin Kreikasta.

Ensi viikolla on ensimmäinen arabian Quiz maanantain tunnilla. Sillon pitää palauttaa kirjallisena muutama espanjan käännöslausetehtävä myös. Torstaina ja perjantaina pitää palauttaa Espanjan ja Latinalaisen Amerikan kirjallisuuden kursseille lyhyet parin sivun kirjallisuusanalyysit espanjaksi.. Tästä se siis alkaa. Näen jo nyt, miten tehtävät pian kasaantuvat päälle! Tunnetusti jätän hommat aina viime tinkaan.

Tällä viikolla on pakko valmistella nuo tehtävät, koska viikonloppuna on Homecoming. Vielä en ihan tarkkaan tiedä, mitä se käytännössä tarkoittaa.. mutta siitä on vanhat oppilaat puhuneet ekasta päivästä lähtien. Kuulemma tänne Queen'siin palaa jopa 7000 vanhaa, täältä valmistunutta oppilasta/alumnia perheineen. Lauantaina meillä on Queen'sin (jenkki)fudispeli, jonne jo maanantaina jonotimme ilmaiset liput. Sen lisäksi pitäisi lukuisia bileitä olla tiedossa koko viikonlopun ajan.. varmasti ensi viikolla tiedän tästä enemmän, Homecoming-konkarina.

Eilen illalla leikimme Laten kanssa kampaajaa täällä Harknessin unisex-vessassa. Late oli päättänyt, että nyt pitää saada auringon jättämä juurikasvu hiuksista piiloon, joten mulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kun leikkiä kokenutta kampaajaa. Paljastin kyllä jo hyvässä vaiheessa, että en ole ikinä kotivärjäyksiä tehnyt, mutta se ei näyttänyt häntä haittaavan. Vaikka itse sanonkin, niin olen sitä mieltä, että Laten hiuksista tuli todella upeat! Late myös laittoi mun hiuksiin hieman ohuita, vaaleita raitoja ja lopputulos näyttää oikein hyvältä, eroa vanhaan tuskin huomaa.
Kuten hän sanoi, niin jos hänestä ei Jenkkien presidenttiä tule, eikä musta YK:n pääsihteeriä, niin meillä on loistava tulevaisuus kotikampaajina. Jopa niin hyvä, että siitä vois tehdä vaikka sivubisneksen sitten kun Ban Ki-Moonin paikalle New Yorkiin pääsen.

1 kommentti:

  1. Tosi kiva tää uus ulkoasu!
    Ja meillä on niin makeet hiukset nyt :)

    VastaaPoista