29. syyskuuta 2008

mun huone...

Ajattelin vähän esitellä meijän Harkness Hallia ja mun huonetta täällä Kanadassa.. joten ohessa kuvia, jos jotakuta kiinnostaa nähdä, millainen paikka tämä on asua. Vaikka tilaa ei hirveästi olekaan, niin saa tulla kylään, jos haluaa! :)

Jokaisen oveen ilmestyi ekan parin päivän aikana nimikyltit ja itse täytettävät fakta-laput, joihin piti listata mm. harrastukset, lempiruuat, maat, joissa on asunut ja aineet, joita opiskelee, sekä piirtää oman maan lippu!

Toisen kerroksen keskiportaikossa mun kanssa asuu siis 11 muuta ihmistä, meitä on 7 tyttöä ja 5 poikaa. En ihan kaikkia edes tunne, eikä ikinä jutella muuta kun tervehditään ohimennen. Toisten kanssa törmätään aina keittiössä ruokaa laittaessa tai hengaillaan muuten vaan.
Me jaetaan 12 hengen kesken kylpyhuone, jossa on 2 suihkua (joista toinen on tilavampi amme) ja vessa, sekä yksi erillinen vessa + keittiö-olohuone.
Kylpyhuoneen ovessa on jännä muovitasku, johon on kolme eri kylttiä; women, men ja co-ed. Normaalisti se toimii unisex vessana, joten ovessa lukee "co-ed". Kuitenkin jos menet suikuun, etkä halua vastakkaisen sukupuolen edustajien käyttävän kylppäriä sinä aikana, voit vaihtaa oveen "women" kyltin siksi aikaa. Ensimmäisinä päivinä en vielä ollut tajunnut tätä hienoa tekniikkaa ja ihmettelin, että miksi juuri kerroksen tällä puolella oleva vessa on miesten vessa ja miten se seuraavana päivänä olikin yhtäkkiä muuttunut naisten vessaksi. :)

Tässä kuvia mun omasta huoneesta. Ovessa roikkuu mun Queen's haalari.
Mielestäni olen onnistunut hyvin ja saanut huoneeni "PIMP"attua oikein viihtyisäksi ja mun näköiseksi.

Tässä vielä pari faktaa meijän Homecoming viikonlopusta, mitkä kuulin tänään arabian tunnilla oppilaskunnan johtajalta. Poliisit pidättivät yli 130 opiskelijaa (joista reilu 100 lauantai-illan aikana), mutta niistä vain 24% oli Queen'sin opiskelijoita. Jos oikein muistan, niin vain n. 90 opiskelijaa sai sakot (mitä luultavimmin alkoholin nauttisimisesta julkisella paikalla), joista 30% meijän opiskelijoita. Yhteensä 150 Kingstonin poliisia ja toiset 150 ulkopaikkakuntalaista poliisia päivysti opiskelija-ghetossa. Lauantai-iltana Aberdeen kadulla ja sitä ympäröivillä kaduilla oli yhteensä 11 000 (JOO, yksitoistatuhatta) opiskelijaa! Kuulemma pelkästään Aberdeen st.llä oli 6000-7000 opiskelijaa. Siellä oli kyllä todella 'crowded', mutta en ois osannut kuvitella, että noin monia tuhansia... huh huh!

3 kommenttia: