26. syyskuuta 2008

oNNea PeTRa 11v!
Paljon
Onnea
Vaan
Petra!!!


Eilen illalla käytiin taas kaverin kanssa lenkillä. Hyvin ollaan edelleen pitäydytty meidän lenkki-diilissä. Nähtiin tuolla talojen välissä jotain ennennäkemätöntä. Yhtäkkiä yhden talon takaa ilmestyi joku pieni otus, joka juoksi kadulle kaveri kintereillään. Ensin ajattelin sen olevan kodistaan karannut koira, mutta hieman tarkemmin pimeässä zoomattua tajusin, että kyseessä oli mikäs muukaan kuin pesukarhu! En ole ikinä aikaisemmin moista otusta livenä nähnyt ja se oli paljon isompi kuin oisin kuuna päivänä osannut kuvitellakaan. Ainakin kolme kertaa meidän Oscarin kokoinen eläin, joka loikki eteenpäin jänis-tyylillä. Jotain aivan epätodellista. Lastensatujen pesukarhu on siis oikeasti olemassa.
Joka kerta kun mennään juoksemaan yritetään pikkasen pidentää lenkkiä muutamalla minuutilla, joten eiköhän toukokuussa juosta jo Suomeen asti.

Ennen kuin pääsin nukkumaan, kello oli yli puolenyön ja tämän joskus-niin-ikävän-pitkän-aikaeron takia kello oli Suomessa jo 7:00 aamulla. Päätin siis soittaa kotiin ja onnitella pikkusiskoa, ennen kuin hän lähti kouluun ja minä painuin pehkuihin unten maille. Kerrankin suuresta aikaerosta oli jotain hyötyä.

Harmi, että en tänäkään vuonna pääse juhlimaan Petran synttäreitä, mutta ainakin olen mukana ajatuksessa. Me juhlitaan täällä Queen'sissa Homecomingia ja siinä samalla sitten Petran synttäreitä myös. On muuten ihan eri asia olla yhteyksissä kotiin puhelimitse, koska kuullessa tuttuja ääniä tulee haikea olo ja ikävä näiden äänten luo...

Perjantaiaamun 8:30 Espanjan kirjallisuuden 1,5h luento tuntuu joka perjantai yhtä ylitsepääsemättömältä. Perjantaihin päästessä koko viikon univaje painaa päälle ja tunnilla vaan haukotuttaa yhtä mittaa.
Tänään oli ensimmäistä kertaa Political Theoryn tutoriaali, koska tutoriaalit alkoivat vasta tällä viikolla. Siellä meitä on vain n.15 oppilasta luentojen 250 sijaan. Tunteja vetää phd-opiskelijat ja niissä tarkoitus on keskustella edellisen viikon luentojen sisällöstä. Mun tutoriaali-porukka vaikutti ihan kivalta jengiltä, harva istui tuppisuuna nurkassa, ja monet osallistui keskusteluun.

Nyt on viikon opiskelut takana tältä erää ja ruvetaan valmistautumaan Homecomingiin. Täksi illaksi mulla on kutsu 3-4 eri paikkaan, joten vielä ei tiedetä, minne lopulta päädytään.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti