11. syyskuuta 2009

Nam!

* Ekan kerran vuonna 2005 näin mainoksen tästä juustosta Argentiinan telkkarissa. Näin Suomi pääsi maailmankartalle täällä päin. Mainos oli täynnä vuoria, tottakai. Viimein viime viikolla ruokakaupassa aikani pyörittyä, päätin ostaa Finlandia-juustoa, koska se oli myös yli puolet halvempaa kun Kraftin Philadelphia. On maukasta! :)


* Näitä, alfajoreja, syödään täällä joka välissä ja niitä löytyy joka kiskasta kymmeniä erilaisia. Tämä triple (super paksu) alfajor maksaa n. 2 pesoa, eli 0,35€. Ei paha! Tämä on kalliimpi versio, koska on triple kyseessä. Näitä me syötiin myös välipalaksi koulussa..

1 kommentti:

  1. Nam nam alfajoreja! Taas pitkästä aikaa ehdin lukee sun blogia. Mielenkiintoisia juttuja oot kirjoitellut! Toi "Annika puhuu espanjaa paremmin kuin sinä ja minä yhteensä" on aikamoinen saavutus, vautsi. Kivalta kuulostaa myös sun arki, tai juhla ja talonrakennus ja rahankeruu :) Laitan omia kuulumisia kun ehdin, jotenkin nyt on ihan ylivoimaisesti tekemistä etten ehdi laittaa kilometrimailia ja kysellä tarkemmin sun kuulumisia. Jatka bloggaamista samaan malliin! Besos!

    VastaaPoista