7. syyskuuta 2009

sunnuntai

Tapasin illalla toisen suomalaisen tytön, joka on saapunut Córdobaan muutama viikko ennen mua samassa tarkotuksessa kun minä. Mukana oli yks argentiinalainen kaveri ja lähdettiin kolmisteen Paseo de los Artes-kortteliin, jossa on lauantai- ja sunnuntai-iltaisin markkinat. Siellä oli tietysti aivan turkasesti väkeä ja tosi hienoja käsintehtyjä koruja, laukkuja, mateita, koristeita, kylttejä –kaikenlaisia juttuja. Kojujen välissä soitti bändi, jonka laulajalla oli ihan Shakiran ääni. Toisella kadulla soitti reggae-bändi, jonka ympärille oli kokoontunut paljon väkeä eikä autot päässeet kunnolla kulkemaan.

Markkinoilta jatkettiin vielä pizzalle ja Quilmesille sekä löpisemään mm. politiikkaa. Argentiinalainen kaveri oli sitä mieltä, että me Euroopassa nautitaan halvoista lennoista näiden kustannuksella. Päätelmä tuli siitä, että esim. teleoperaattori Telefónica, joka on yksi täällä toimivista kolmesta suuresta operaattorista, on espanjalainen. Espanjassa niillä on varaa pitää halvat puhelut ja tekstarit koska ne vetää rahat lattarimarkkinoilta. En tiedä. Ei mitään hajua mitä täällä maksaa puhelut/tekstarit, paitsi että kukaan ei soita kännykästä kännykkään, koska se on kallista.

Lopuksi mentiin vielä leffaan kattomaan aika rankkaa ja häiriintynyttä elokuvaa, El corazón es engañoso por sobre todas las cosas (The heart is deceitful above all things) vuodelta 2004. Siinä 23v (jenkki) äiti haki n. 6v poikansa takas kasvattivanhemmilta ja rellesti poika mukanaan mm. puki pojan tytöksi ja anto sille huumeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti