11. marraskuuta 2012

Barcelonasta Suomeen

Sunnuntain iloksi taas pikkasen maisemakuvia Barcelonasta. Joku voisi luulla, että olen hullaantunut paikallisiin rakennuksiin, mutta en tunnusta. Ne on vaan niin kauniita! 

En ole päässyt kämpästä ulos koko viikonloppuna, koska ollaan taas väännetty google docs'in välityksellä kahden espanjalaisen kanssa yhtä saakelin ryhmäesseetä Saksan federalismista. Nämä kuvat on siis muutaman viikon takaa, kun oltiin Nicon ja anopin kanssa kiertelemässä kaupunkia.

Ei ole helppoa sähkömiehellä Espanjassakaan!Kaksi argentiinoa Barcelonassa, yhtä symppiksiä molemmat!Tästä viimeisestä kuvasta päästäänkin sopivasti asiaan. Ollaan meinaan matkaamassa kotiin Suomeen jouluksi. Mutta meno-paluulennot on aivan superkalliita. En ymmärrä! Halvimmat lennot mitä on tullu vastaan, maksaa 360e per nenä. Se on enemmän kuin maksoin Aberdeenistä Suomeen joululomalle. Nyt mietitään, että minne lennettäisiin viettämään uutta vuotta, sillä esimerkiksi yhdensuuntaiset lennot BCN-HKI, HKI-Pariisi, Pariisi-HKI maksaa vähemmän kuin BCN-HKI-BCN. Ihan älytöntä! Ehdotuksia otetaan vastaan.. missä viettää uusi vuosi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti