21. marraskuuta 2012

kurkistus kotiin vol. 2

Kämppäkierros jatkuu.. keittiöön.

Kuvan ulkopuolelle jäi oikealla oleva tiskikone, joka on osoittaunut oikein käteväksi! Vähän mietityttää, että kuinka paljon ylimääräistä yllätystä se tuo sähkölaskuun. Se jää nähtäväksi. Keittiö on ainoa huone, jossa ei ole parkettia tässä kämpässä. Tämä keittiö on aika moderni siinä mielessä, että astiakaapissa altaan yllä on jopa oikein suomalainen (?!?) juttu, nimittäin kuivausritilät! Hiphei! Ongelma vain on se, että kaapin alaosa on umpinainen, joten vesi tippuu metallialustalle, jonka voi onneksi kuitenkin tarvittaessa tyhjentää tiskialtaaseen. Eteläeurooppalaiseen tyyliin pesukone löytyy tietenkin keittiöstä.


Pirtsakka Ikean tuliainen ja Argentiinan Córdobasta raahattua mil grullas -merkkistä teetä.Alla näkyy vierashuone, josta löytyy alalaatikosta toinen "sänky". Huone on ollut ahkerassa käytössä -siellä on yöpynyt jo yhteensä viisi henkilöä vajaan kahden kuukauden sisällä. Lisähuone toimii mahtavasti myös opiskelutilana ja ylimääräisenä tavaransäilytyshuoneena.


Meidän makkari.


Päivittäisiä Mafaldan viisauksia unohtamatta..


Siinä se!

Ollaan oltu supertyytyväisiä tähän kämppään, joten se kämpän etsintään liittynyt kolmen viikon alkutuskailu on muisto vain ja kannatti ehdottomasti. Nyt jälkikäteen tuntuu hullulta, että edes harkittiin kimppakämppää ja pelkän yhden makkarin vuokraamista meille kahdelle. Oltiin siis todella epätoivoisia, mutta onneksi lopulta vastaan tuli kunnon aarre!

11 kommenttia:

 1. No aarteelta näyttää! Ihanan kodikas ja toi vierashuone on jo aika luksusta!! Nice, toivottavasti pääsen vierailulle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivottavasti pääset! Sulla on ainakin syyskuun loppuun aikaa :)

   Poista
 2. Onpa viihtyisän näköinen koti! Ollaan H:n kanssa etsimässä omaa kämppää ja mä alan kääntyä ton pyykinpesukone keittiössä-idean puoleen, sillä meidän hintaluokan kämpissä kylppärit on niin miniatyyrejä, että pesukone siellä veisi puolet tilasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, se on ihan ymmärrettävää. Tuntuu vaan vähän hassulta, että se on keittiössä, mutta toimiihan se sielläkin. Jossain meijän näkemissä kämpissä se oli parvekkeella :)

   Poista
 3. Tosi kodikkaan oloista! Kyllä kannatti odottaa noin hyvää asuntoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikeesti kannatti! Onneks meillä ei ole laattalattioita!

   Poista
 4. Ihana koti! Musta sellanen astia kuivausritilöiden alla on oikeastaan kivempi, niin ei tarvi koko ajan olla pyyhkimässä työtasoa. En huomannu muutaman tiskikonevuoden aikana, että sähkölasku ois ollu erityisesti suurempi. Sitä paitsi, tiskikoneen kans elämisen laatua ei voi mitata rahassa ;D Lähetän sille terveisinä pusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Koska tuutte käymään? Se on kyllä aika hyvä pointti.. kyllähän se tuollakin tavoin toimii oikein hyvin. Astianpesukone lähettää pusuja takaisin :) Ensimmäisen kuukauden sähkölasku 60e Ei oo halpaa..

   Poista
 5. Ihanan näköinen asunto! Hassua muuten miten tuo vierashuone on lähes tismalleen samantyylinen kuin se huone, jossa yövyin Espanjassa vieraillessani lukioikäisenä. :D Mieleen jäi nuo kirkkaanväriset seinät varsinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Onkohan tää se sama kämppä? :) Meillä on keltaoranssit seinät eteisessä/käytävällä, olkkarissa valkoiset, vierashuoneessa tuollaiset turkoosin vihreät ja makkarissa vaalean lilat. Mikä värimaailma!

   Poista