16. marraskuuta 2012

kurkistus kotiin

Tällä kertaa esittelyssä meidän Barcelonan kämppä.

Meillä on kaksi eri postiosoitetta, koska asutaan mäessä kahden kadun välissä. Virallisen, vuokrasopimuksessa olevan, osoitteen mukaan asutaan tuolla alakadulla, mutta sisäänkäynti on kuitenkin yläkadulta. Sen takia käytetään mieluummin yläkadun osoitetta, koska muuten tänne on mahdoton löytää.  Posti onneksi tulee perille molemmilla osoitteilla. Yläkadulla samalla numerolla "89" varustettuja sisäänkäyntejä on kolme, meille pääsee valkoisen portin kautta. Lisäksi yläkadun postiosoitteen mukaan asutaan tokassa kerroksessa, mutta kadulta pitää astella portaita alaspäin. Hieman monimutkaista! Internetasentaja kävi omien sanojensa mukaan pimputtamassa kaikkien naapureiden ovella kysellen meidän perään, muttei ihme kyllä kukaan tuntenut Annikaa ja Nicoa. Oltiin tosiaan muutettu vain viikkoa aiemmin..


Tässä vähän epäsopusuhtaista pohjapiirrosta, josta saa kuvan kämpän erikoisesta pitkulaisesta mallista. Ainoastaan meidän ison makkarin ikkuna on (ala)kadulle. Kaikista muista huoneista on ikkunat sisäpihalle, jossa ei ole yhtään mitään eikä olla vielä saatu selvitettyä, että pääseekö sinne edes jotain kautta käymään.


Alla näkyy eteinen ja peilin kautta kurkistus "ensimmäiseen" makkariin, joka toimii lähinnä matkalaukku- ja kenkävarastona sekä pyykinkuivaushuoneena.


Näkymä eteisestä olkkariin ja makkariin.


Kurkkaus kylppäriin.


Kuka laittaa parketin kylppäriin?


Vähän olkkaria.


Sohva oli alunperin puna-musta, mutta en oikein pidä punaisesta tai mustasta ja vielä vähemmän niiden epämääräisestä sekoituksesta. Onneksi vahingossa ostettu liian pieni aluslakana sopii kuin nakutettu sohvan päälliseksi. 


Ainoa meidän tekemä huonekaluostos oli tämä ylläoleva Ikean 6,90 euron sohvapöytä. 
Nähtäväksi jää, kuinka kauan kukka raukka kestää mun olemattomia viherpeukalotaitoja.

Kierros jatkuu ensi kerralla..

5 kommenttia:

 1. Oih kivalta näyttää! :) Parkettilattia vessassa on kyl aika erikoista! Haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kastuu jokaisella suihkukerralla, koska sen "suihkuseinän" ja ammeen reunan välissä on noin 1cm tyhjää :D

   Poista
  2. Jospa siitä kasvaa kaunis puu! I-i

   Poista
 2. Ihanan kotoisaa ja oikein elinvoimaisen näköinen kukka!

  VastaaPoista