28. marraskuuta 2012

Brittien laulava puoluejohtaja

Ryhmäesseiden kirjoittelu voi joskus olla ihan hauskaa. Meidän pitää huomenna palauttaa politiikan ja demokratia -kurssin ryhmäessee, jossa käsitellään jotain tapausta, jossa maan demokratian aikana poliittinen puolue teki vaalilupauksen, jota ei myöhemmin pitänyt ja analysoida sitä. Meidän ryhmä otti tutkimusaiheeksi parin vuoden takaisen Britti -keissin. Liberal Democrats puolue lupasi melkein kautta kiven ja kannon, ettei yliopistomaksuja nosteta, jos he ovat päättämässä asioista. Ja kuinkas sitten kävikään..

Puoluejohtaja Nick Glegg pyysi julkisen virallisesti anteeksi koko sotkua vasta kahden vuoden (!) jälkeen, viime syyskuussa. Anteeksipyyntövideosta on joku tehnyt lauluversion ja se on aivan älyttömän hauska! Mua ainakin naurattaa myöhään keskiviikkoiltana, pitkän koulupäivän ja useiden tuntien esseeväännön jälkeen.

Enjoy!

9 kommenttia:

 1. Toi on kyllä loistava!:D Mulle tulee nykyään aina tää keissi mieleen kun joku mainitsee tyhjät vaalilupaukset.

  VastaaPoista
 2. Sama juttu kuin Marikalla. Ja tuolle videolle on kyllä tullut naurettua kerta jos toinenkin :D Tostahan oli kai julkaistu joku hyväntekeväisyyssinkkukin - toisaalta, kai Nick Clegg on ihan mielissään siitä, että tää on saanut positiivisen vastaanoton, joka ehkä vähän piilottaa sen, ettei tässä varsinaisesti pyydetä anteeksi sitä, että niitä maksuja nostettiin, vaan sitä, että ne alkuunkaan teki tällasen lupauksen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, pitää ehkä etsiä muita versioita :) Ollaan just analysoitu sitä, että luuliko ne oikeasti pystyvänsä olla nostamatta lukukausimaksuja tai se oli vaan ylimääränen kikka, koska ne ei uskoneet voittavansa.. who knows!? :)

   Poista
 3. Taa laulu oli niin paljon parempi kuin monet listahitit :D Sisalto on tietysti asia erikseen. Jai paahan.

  VastaaPoista
 4. We shouldn't have made a promise we werent absolutely sure we could keep... really? :D

  VastaaPoista