21. maaliskuuta 2013

terassi & frappuccino = aurinko, kevät, lämpöMenin tänään yliopistolle vahingossa pari tuntia liian aikaisin, koska en tiennyt että yksi kurssi olikin peruttu tältä päivältä. Hetken siinä kirottuani tajusin, että voisin tulostaa vähän lukemista ja mennä aurinkoon opiskelemaan. Niinpä suuntasin Starbucksin terassille lukemaan Chilen turvallisuusstrategiaa, haettuani ensin aurinkolasit H&M:stä silmiä suojaamaan. Vuoden ensimmäinen frappuccino nautittu. Hieman empiiristä tutkimusta jo viime syksynä tehtyäni voin varmuudella todeta, että Barcelonan Starbuckseissa tehdään selvästi vähemmän makeita frappuccinoja kuin Buenos Airesissa. Täällä maistuu enemmän jää, eikä kermavaahdon päälle laiteta suklaakastiketta. Pääsiäisloma on kohta täällä. Sunnuntaiksi pitäisi vääntää essee Chilen kansallista turvallisuus- ja puolustusstrageiaa analysoiden ja alkuviikosta palauttaa se 1000 sanan lopputyön esittely. Saatiin vähän lisäaikaa, mutta se syö päiviä lomalta. Aurinko porotti makeasti tuossa terassilla ja lämmittikin, vaikka välillä ohi ajelehti pikkasen viileä tuulenpuuska. Eiköhän ne lämpimät kelit ole kohta täällä..

8 kommenttia:

 1. Et uskokaan kuinka kateellinen olen tuosta auringonpaisteesta ja lämmöstä. Täällä jäätyy..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eiköhän se kevät sinne pohjoseenkin pian tule! :)

   Poista
 2. En yhtään hämmästyis, jos täällä ois kahveista makeammat versiot. Kermavaahtoa olen aina vähän ihmetellyt kylmän kahvin päällä. Eikö se jää vain lopuksi siihen kellumaan etenkin pillillä juodessa? Tai sitten sekoittuu voikahvin näköiseksi? :D Mun kotiversioon tulee vaan kahvia, kondensoitua maitoa ja isoja jäitä. Tosi keväiseltä näyttää jo tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jää se, mutta pillillä kun sekottaa, niin siitä tulee hyvää pehmosta mössöä :D En oikeen osaa käyttää tota kondensoitua maitoa. Join kerran siellä mäkissä (kun kadulla jaettiin niitä 2 for 1 lippuja) jonkin macchiaton tai vastaavan, mihin tulee espressoa ja kondensoitua maitoa ja siitä jäi traumat :S

   Poista
 3. Eih, oon niin kade tosta auringosta. Tai oikeammin lämmöstä, sillä täälläkin on saatu nauttia kyllä auringin säteistä, mutta lämpötilat (etenkin öisin) on ihan naurettavia, kun ottaa huomioon, että huhtikuu on ihan nurkan takana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kauhulla kattelen niitä pakkaslukemia.. toivotaan, että lumet sulaa pian pois! Muuten siellä on vielä kesäkuussa valkonen maa :)

   Poista
 4. Ihanat oltavat sulla, aurinkoa ja starbucksia terassilla :) Täällä on terassikelit vain unissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vaan suunta kohti etelää tai omaa sänkyä :)

   Poista