25. maaliskuuta 2013

Viikonloppu

Perjantai-illat tulee yleensä vietettyä kotona sohvan pohjalla ja niin meinas käydä tälläkin kertaa. Olin ihan puhki rankan viikon jälkeen. Poikkeuksellisesti viime viikolla perjantaina luentoja oli klo 9-18 ja koko päivänä vain kaksi puolen tunnin taukoa. Kun illan ohjelmassa oli Suomi-Espanja fudista, päätettiin kuitenkin lähteä tutkailemaan, josko jossain baarissa ottelu näytettäisiin. Tarkistettiin silti varmuuden vuoksi ensin, ettei mitään tärkeitä Englanti, Ranska, Saksa-otteluita pelattais samaan aikaan. Ja aikamme käveltyä törmättiin Gràciassa pieneen italialaiseen baariin, jonka ikkunaan oli tussilla kirjoitettu 20:45 España-Finlandia. Jee!Aika kotoisa paikka löydettiinkin, oltiin lähes ainoat asiakkaat ja tuntui melkein kun oltaisiin katsottu ottelua kotisohvalla. Ainakin oltiin ainoat Suomen kannattajat!
Tasapeli maailman mestaria vastaan tuntui melkein kotivoitolta, joten eihän sitä voinut olla iloitsematta tuollaisen tulokseen jälkeen. Kyseessä saattoi olla ensimmäinen kerta kun katson kokonaisen fudismatsin telkkarista. 


Uskomaton kirsikka kakun päälle perjantai-illalle löytyi kotimatkalla. Nimittäin Gràcia -lähiön Plaza del Solin italialaisesta jätskibaarista löytyi lakritsijäätelöä. Vaikka mieluummin syön lakut lakuina ja jäätelön suklaisena, oli tilaisuus pakko käyttää hyväksi. Kannattaa pitää silmät auki siellä liikuskellessa, nimitäin lakritsi on katalaaniksi "regalèssia".

2 kommenttia:

  1. Olin perjantaina porukassa, jossa oli suomalaisia ja tuuleteltiin mekin vahan tuota ottelua :) Jaksan tasan tulosten verran kuulla jalkapallosta, joten ei harmittanut kuitenkaan, etten nahnyt livena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä, ettet nähnyt.. oli aika surkeaa peliä ja hirvittävän jännittävää pelätä espanjalaisten hyökkäyksiä :)

      Poista