17. lokakuuta 2008

Jee, jee! :)

Nyt sain vihdoin tiedon, että mut on hyväksytty Common Ground kahvilan uuteen tiimiin.. mulla on töitä! CoGro (frendien kesken) on siis yks kampuksen kahviloista. Mun mielestä ehdottomasti paras niistä. Nyt pääsen sinne töihin! Sunnuntaina on illalla klo 21 ensimmäinen n. tunnin mittainen infotilaisuus ja ensi tiistaina kahden tunnin valmennus. En malta odottaa. Pitänee mennä avaamaan kanadalainen pankkitili pian.

Oon tosi hyvällä päällä nyt ton työpaikan takia. Myös sen takia, että tänään tajusin, miten hieno ilma täällä Kanadassa on tähän asti ollut. Joku sanoi, että tämä ei ole ihan normaalia tähän vuodenaikaan nähden, mutta tant pis.. mä nautin. Viime vuoden Skotlannin aamujen vastakohta on herätä täällä kirkkaan sinisen taivaan ja auringon hehkuun. Ei siis harmaista harmainta joka päivä. Loistavaa!

Helpotuksen tunnetta luo myös se, että kahden vähemmän ikävän aineen välikokeet oli ja meni. Ei tarvitse vähään aikaan panikoida niistä aineista. Viikonlopuksi kyllä riittää tekemistä siitä huolimatta. Maanantaina pitää taas palauttaa kirjallisena arabian läksyjä, torstaille tehdä yksi iso käännös englannista espanjaksi ja Latinalaisen Amerikan kirjallisuuden koe on kans torstaina.

Onneksi huomenna on taas lauantai ja voi nukkua pitkään! ;)
Hyvää viikonloppua tout le monde!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti