13. lokakuuta 2008

Kampus, Starbucks & Politics

Täytyy sanoa, että olen viettänyt nyt oikein rauhallisen ja produktiivisen (!?!) vkonlopun -olosuhteet (flunssa) huomioonottaen. Olen saanut opiskeltua aika paljon politiikan teoriaa ja ehkä nyt ymmärrän paremmin, mistä ollaan viimeinen kuukausi luennoilla puhuttu.

Lauantai ja sunnuntai oli aivan uskomattoman kauniita syyspäiviä. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta molempina päivinä useita tunteja. Ulkona, auringossa lämpötila nousi ainakin +18 asteeseen. Aika lämmin siis oli.. varsinkin Starbucksin pihassa, kiviseinän vieressä. :)

Tässä muutamia kuvia lauantain kampus-kierrokselta.
(kuvaa klikkaamalla näkee paremmin, jos haluaa)

*Ontario Hall University Avenuella

*Ontario Hall eri kulmasta.


*Tässä Jeffery Hall (ei mikään kaunistus!) Ontario Hallia vastapäätä.
Täällä on 3/4 mun arabian tunneista. Jefferson Hall on siitä mutkikas rakennus, että se on suuremmaks osaks maan alle rakennettu. Kun menet noista pääovista sisään, olet kolmannessa (!!!) kerroksessa. Ensimmäisenä päivänä kun etsin huonetta 115, jonka piti olla ensimmäisessä kerroksessa, olin siis pikkasen hukassa. Nyt tiedän, että pitää mennä kaksi kerrosta alaspäin, jotta pääsee ensimmäiseen kerrokseen. Logiikka?!?

*Tämän rakennuksen suunnittelija ajatteli, että kellotornin pitää olla koko kampuksen korkein rakennus, jotta opiskelijat näkevät kellon jokapuolelta ja saapuvat luennoille ajoissa (tämän opin kampus-kierroksella ekalla vkolla). Sen takia siis, monet rakennukset ovat osittain maanalaisia.

*Tässä näkyy Kingston Hall. Siellä on mun kaikki espanjan - ja kirjallisuuden luennot. Kingstonin pääovista kun menee sisään onkin tokassa kerroksessa, joten tää on kans vähän 'tricky' rakennus.*tässä on kampuksen oma kirjakauppa 'the Campus bookstore'. Hieman metsittynyt?!?

*tässä on JDUC (John Deutsch University Centre), jossa on mm. Common Ground-kahvila, Tim Horton's kahvila, posti, kopio-ja printti-keskus, vaihtareiden tuki-/infopiste, kampaamo yms muuta sekalaista.

*tässä Stauffer library, joka on nelikerroksinen, kampuksen suurin (myös pää)kirjasto. Ihan kivenheiton päässä mun kotoa ja suoraan JDUCia vastapäätä.

Lauantaina ja sunnuntaina vietin useita tunteja tuossa opiskellessa. Oli oikein mainio t-paita keli.

Äsken eksyin taas hesarin sivuille uutisia lukemaan.. muutama otsikko erityisesti herätti mielenkiintoni. Esimerkiksi nämä: "Tuomioja: Ulkopolitiikan johto ajelehtii", "Paasio arvostelee Stubbin toimintaa HS:n toimittajana" tai Väyrysen kommentit yleensä. Nää papparaiset on tainneet jäädä viime vuosikymmenille ja viimeaikoina myös kovasti innostuneet arvostelemaan Stubbin jokaista liikettä ja sanomista.. ei siinä, että ne Stubb ois aina oikeassa, mutta esimerkiksi tämä uskomaton skandalisointi niistä suurlähettiläiden raporteista, jotka julkaistiin Hesarissa -tuntuu uskomattomalta.
En yhtään ihmettelisi, jos vaikka kohta kun he vielä vähän innostuvat, niin joku heistä keksisi, että Stubb pitää ajaa ulos ulkoministeriöstä.. ja muutama älypää kun vielä rupeaa skandalisoimaan tätä, niin on taas uus soppa syntynyt.

Tänään on Kanadassa Thanksgiving, mutta multa taitaa jäädä kalkkunat syömättä..

Hyvää uutta, alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti