29. lokakuuta 2008

eihän sulla voi olla kylmä, sä oot Suomesta!!!

Kuka muu on kyllästynyt tähän lauseeseen? :)
Miksi ulkomaalaiset aina heittää suomalaisille tän saman kommentin kun tulee kylmät ilmat?
Eilen sain taas kuulla sen. Vaikka oon Suomesta, niin kyllä mulla silti tuntoaisti on tallella. :) Kanadalaiset yrittävät silti koko ajan pelotella Kingstonin kylmällä talvella. Kuulemma lämpötila normaalisti laskee aina -40 (celcius) asti. O-ou!

Tiistaina ensimmäinen työvuoro sujui hyvin. Meitä oli kaksi baristaa tekemässä kahveja ja smootheja. Onneksi oli sulkuvuoro ja suht hiljasta, niin pystyi rauhassa opettelemaan. Ihmiset vaikuttaa tosi mukavilta ja kukaan ei ainakaan stressaa mistään. Eilen (keskivkona) olin toista kertaa töissä ja meitä olikin kaksi uutta yksin kahvien kanssa, joista toinen ensimmäistä kertaa. Onneksi MOD (manager on duty) auttoi meitä välissä. Aluksi oli rauhallista, koska vain toinen kassa toimi, niin ei päässyt tilaukset kasaantumaan. Jostain kumman syystä viimeinen tunti olikin yhtä juoksua ja piti yrittää tehdä vähintään 2-3 juomaa samaan aikaan. Kello 20:00 on näköjään aika kun ihmiset haluavat ostaa smootheja.

Tänään paistaa aurinko! :) ja illaksi taas töihin..

1 kommentti:

  1. Minä!! Etenkin Keski-Euroopassa ei voida ymmärtää, että ilmaston kosteuden takia lämpimämmätkin ilmat tuntuu kylmemmiltä kun kunnon pakkanen.. :D

    Hauskaa kuulla, että siellä sujuu hyvin. Amuse-toi bien! :) bisous.

    VastaaPoista