12. lokakuuta 2008

Wal Mart-reissu

Perjantaina oli ihana herätä aamulla ja ajatella, että vielä yksi päivä...
ja sitten koittaa 3 päivän loma ja rauha.

Onneksi perjantaisin on vain 2,5h koulua. Ensin puuduttava Espanjan kirjallisuuden 1,5 tuntinen ja sitten puol tuntia välissä ja perään tunti politiikan teoriaa. Tämä jälkimmäinen tutoriaali sai mut tajuamaan, että mulla ei ole hajuakaan koko kurssista. Kaikki Platonit, Aristoteleet ja Epicurukset yms on mennyt ihan yli hilseen.. ja kuinka moni mun tutoriaali-ryhmässä onkaan viime vuonna ottanut filosofian kursseja? damn. Miksi en muista mitään lukion filosofiasta?!? Ensi viikolla on koe. O-ou..

Kipeenä tulee aina ikävä kotiin ja nyt kun mun flunssa vaan näyttää pahenevan, niin yritin ottaa yhteyttä kotiin.. mutta turhaan. Siellä tais olla kiireinen päivä, joten en päässyt puhumaan kotiväen kanssa.
Tuntien jälkeen lähdettiin kaverin kanssa seikkailemaan Cataraqui centeriin (läheinen kauppakeskus), joka ei ole mitenkään ihmeellinen, mutta siitä jatkettiin vielä Wal Martiin. Kolme eri bussia otettiin, jotta päästiin sinne asti.. onneksi meijän opiskelijakorteilla voidaan käyttää paikallisbusseja ilmaiseksi!

Wal Martista oltais saatu halvalla oma kurpitsa Halloweeniksi, mutta ei sitten viittitty ostaa sellaista tänne nurkkaan homehtumaan. Bussimatkalla näkyi muutaman talon pihassa jo Halloween-koristeita; pari luurankoa ja lepakkoa roikkui oven pielessä.


Mukaan tarttui kuitenkin muuta mukavaa.. ostin mm. Brita vedensuodatin-kannun, koska juon kraanavettä ihan turkasesti ja se maistuu välillä aivan uskomattoman pahalta ja hajukin on hirveä. Jospa mun uusi Brita tekisi vedenjuonnista hieman suuremman nautinnon..
Ostin myös termari-mukin, joita täällä on kaikilla! Monesta kampuksen kahvilasta saa alennusta, jos vie oman mukin.. sitten kun löysin sellaisen söpön vaaleanpunaisen, jonka hinnasta osa meni vielä hyväntekeväisyyteen, niin se oli pakko ostaa. :) Näin säästän jatkossa luontoa.

1 kommentti: