24. lokakuuta 2008

daddy, on täällä opiskeltukin

Tämä kulunut viikko on mennyt hurjan nopeasti, lähinnä opiskellessa..

Maanantaina vuokrattiin auto ja ajettiin viiden vaihtarin kesken Ottawaan, Scotianbank Placeen katsomaan Coldplayta. Oli aivan mahtava keikka! Tulikin loppujen lopuksi aika kallis reissu, mutta ehdottomasti sen arvoinen. Britti-pojat veti hurjan, valojentäyteisen keikan, joka oli täynnä energiaa. Lähinnä uusimman "Viva la Vida" -levyn biisejä, mutta myös vanhoja hyviä.

Tiistaina tein koulujuttuja ja tavattiin Laten kanssa yks kanadalainen tyttö, joka on kiinnostunut lähtemään ensi vuodeksi Aberdeeniin vaihtoon. Istuttiin Starbucksissa ja kerrottiin mahdollisimman nätisti juttuja Aberdeenistä, mikäs sen mukavampaa. Tuli vähän haikea olo jopa viime vuoden kommelluksia muistellessa. Meillä oli niin mahtava porukka Skotlannissa.

Koko tiistain satoi vettä, mutta päätin silti lähteä keskustaan hoitamaan pankkiasioita. Menin Canada Trustin toimistoon avaamaan paikallisen tilin, jotta joskus saan palkkaakin ensi viikolla alkavasta työstä. Homma hoitui yllättävän mutkattomasti ja jo alle 20 min sain paikallisen maksu- ja nostokortin mukaan.
Illalla oli varsinainen työharjoittelu-ilta. Meillä oli kaksi tuntia preppausta kahvilassa ja kierrettiin takahuoneet ja varastot, jotka ei ole hirveän isot. Mut hyväksyttiin Barista-ryhmään, mikä tarkoittaa sitä että tulen oppimaan mm. lattten, mochan ja smoothien valmistuksen, enkä joudu tekemisiin rahan kanssa. Hirveä tietotulva yhdellä kertaa, mutta ehkä siitäkin selvitään. Ensimmäinen työvuoro on ensi tiistaina.

Tänään mulla oli viimeinen mid-term -nimellä kulkeva välikoe. Neljä koetta jo takana. Yksi ollaan saatu takaisin ja se meni paljon paremmin kuin odotin, joten toivottavasti niin käy muidenkin kokeiden kanssa. Onneksi huomenna alkaa jo viikonloppu..
Ensi maanantaina on kuitenki taas jo arabian koe.

Huomenna (perjantaina) illalla lähdetään tuonne samaan Scotiaback Placeen, Ottawaan, mutta tällä kertaa mennään katsomaan NHL-lätkää. Siellä pelaa Ottawa Senators vastaan Anaheim Mighty Ducks. Suomalaisista toivottavasi näkyy Teemu Selänne ja Jarkko Ruutu! :)

1 kommentti:

 1. Heippa!
  Terveiset merelta! Toi naytti etta ma olisin Hollywoodissa toi Live trafic feed, oikeesti ollaan nyt merella seilailemassa kohti Meksikoa!
  Toivottavasti olet syonyt!!
  xxx
  L

  VastaaPoista