15. lokakuuta 2008

Republic by Plato, help!

Tänään olen enemmän tai vähemmän koko päivän yrittänyt opiskella huomista välikoetta varten. Political Theory. Se on niin tuskasta luettavaa, että ei pahemmasta tietoa.
Eilen luin netistä, että Alexander Stubbin yksi lempikirja on "Republic by Plato", -yöäk. Tuli melkein oksennus.
Siis tämä kamala Platonin teksti, josta mäkin joudun pätkiä takomaan päähäni huomista varten. Miten se voi kuulua kenenkään normaalin ihmisen lempikirjoihin?!? -----> Hoitoon!

Viikonloppuna ajattelin, että Platon ja muut rupes vihdoinkin aukeamaan, kuten Late innoissaan tokaisi: "nyt tää rupee tekee järkee". Tarkoittaen siis, että nyt hän rupeaa ymmärtämään tekstiä. :) Nyt en enää ole yhtään niin varma. Huomenna pitää siis hallita Plato, Aristotle, Epicurus & Epictetus -suomeksi; Platon, Aristoteles (heppu kuvassa), Epikuros & Epiktetos.

Saatiin arabian tunnilla takas jotain tehtäviä ja eilisen sanelutesti. Siinä aineessa vielä toistaiseksi menee oikein hyvin. Onneksi!
Mun pakistanilainen vierustoveri kertoi osaavansa muutaman sanan suomea. Ajattelin, että sieltä tulee heti pahimmasta päästä jotain kirosanoja... mutta ei. "Koris" oli yksi, joka hänellä muistui mieleen. Joku on kerrankin opettanut ulkomaalaiselle kunnon suomea, ei pelkästään kirosanoja. :)

Illalla on Spanish departmentin 'Nachos with profs' Grad clubilla. Sinne voi mennä tutustumaan espanjan laitoksen proffiin ja saa ilmaiseksi nachoja ja juomia. Ajattelin siis käydä siellä pikaisesti kääntymässä.

Uskon, että tämän Kanada-vuoden suurimmaksi haasteeksi tulee Ben & Jerry's. Jäätelö. Meijän pienessä kulmakaupassa on koko Kingstonin halvinta Ben & Jerry'siä. Puolen litran paketti maksaa 5$ (siis vain 3,16 erkkiä). Eikö ne Suomessa maksa tuplasti enemmän? Turhan usein tulee haettua jätskiä.. en ikinä ennen syönyt Ben & Jerry'isä ja nyt muka sitä pitäis saada melkein joka päivä. Tähän ehkä vaikuttaa se, että aika usein keittiössä meidän keskustelunaiheena on juuri Ben & Jerry's. En siis ole ainoa suurkuluttuja. Eikä me suomalaiset olla ainoa Ben & Jerry's suurkuluttuja kansa täällä.

Tässä kaks ihan huippumakua. Nam! :)

1 kommentti:

  1. Herra isä, lähes ilmaista Ben & Jerryä!! Annika, onko siinä maassa oikeasti mitään huonoa, koska näiden sun kirjotusten perusteella vaikuttaa siltä, että joudun muuttamaan sinne huomenna! :D

    VastaaPoista