15. lokakuuta 2008

Kanadan lämmin, golfvirraton ilmasto

Tänäänkin on ollut ihana syyspäivä.. -näyttävät onneksi vielä jatkuvan.
Tunneille kiirehtiessä tunsin lämpimän syysviiman, juu lämpimän.
Olen todella positiivisesti yllättynyt tästä Kanadan golvirrattomasta ilmastosta. :)

Eilen illalla selvitin oman koeaikataulun joulukuulle. Päivämäärät on vihdoin julkaistu. Selvisi, että mulla on onneksi vain 3 koetta itse koeviikoilla. Espanjan kirjallisuus 5. joulukuuta, arabia 12. joulukuuta ja politiikan teoria 13. joulukuuta (lauantaina!!!).
Mun joululoma alkaa siis jo 13. joulukuuta! Jei! (eräillä vähemmän onnekkailla kokeet jatkuvat 18. päivälle asti)

Meillä oli täksi päiväksi arabian läksyksi pari kirjallista tehtävää, jotka piti antaa opettajalle. Siitä huolimatta, luokkaan saapuessa hän huusi, "Marhaba class, we're gonna have a Quiz, so put off your books and grab a piece of paper". Vaikka kuinka yritettiin sanoa, että ei ole reilua, heti loman jälkeen (eilen, maanantaina oli Thanksgiving holiday), niin ei auttanut. Opettaja oli ihan jipoissa ja sanoi, että ensimmäistä kertaa hän saa tehdä tän. Istuin eturivissä ja sanoin pilke silmäkulmassa, että "you're really enjoying this, aren't you?". Siihen meijän ihana palestiinalainen vastasi, että "yeah, actually I am". Hahaa.. ei auttanut itku markkinoilla, vaan sanelukoe oli edessä.

Huomenna on ensimmäinen kunnon välikoe, en oikein jaksa stressata niistä. Tämäkin koe on onneksi vain 15% Espanjan kirjallisuuden lopullisesta kurssiarvosanasta. Saa nähdä, miten mun käy...

p.s. ei vielä mitään uutta tietoa työpaikoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti