20. lokakuuta 2008

PaRTy PaRTy PaRTy..

Tänä viikonloppuna tuli juhlittua monen viikon edestä. Eipä onneksi tarvitse vähään aikaan lähteä minnekään. :)

Perjantaina Commerce department järjesti taas huippuhauskan illan. Kyseessä oli International Flip Cup Tournament. Osaatte ehkä kuvitella ne punaiset muoviset mukit, jotka näkyy jokaikisessä amerikkalaisessa leffassa nuorten bileissä. Juuri sellaisista juotiin perjantaina.

Yhdessä opiskelijakämpässä oli olohuone ja ruokasali koristeltu kansainväliseen tyyliin ja yhdellä seinälle tulostaulukko. Ikkunat peitetty muovisäkeillä, jotta sisälle ei näe. Siellä meitä oli varmaan lähemmäs 100 opiskelijaa ja kokoonnuttiin pelaamaan flipcuppia -joka ehdottomasti yksi Kanadan kansallispeleistä. Joukkueita oli varmasti lähemmäs 20. Meijän jengi oli team Öky Pöky, joka koostui 2 suomalaisesta, aussi-irkusta, guatemalalaisesta, kanadalaisesta ja hollantilaisesta. Valitettavasti tiputtiin pelistä jo ekalla kierroksella kun kohdattiin britit, team 'Save the Queen'.Idea oli se, että ovella maksettiin kaikki 10 dollaria ja sisällä sai juoda kaljaa yllin kyllin. Yök! :S Sitten juokkue vastaan joukkue juotiin ns viestin-omaisesti yksi ihminen kerrallaan muki tyhjäksi. Kun oli kuppi tyhjä, niin piti "flipata" se ympäri pöydän reunalla sormella näpäyttäen ja vasta kun se oli laskeutunut alaspäin pöydälle, sai seuraava ihminen juoda oman mukinsa tyhjäksi. Kovat kannustushuudo raikui ja ihmiset oli hyvällä päällä häviöistä huolimatta..
Finaalissa oli britit vastaan kanukit ja valitettavasti kanadalaiset voitti, vaikka kaikki vaihtarit kannusti tietysti eurooppalaisia.

Lauantaina oltiin kaverin kanssa brunssilla keskustassa, kunnon jenkki-dinerissa syömässä omelettia. Sitten piti vähän hoidella kouluhommia ja valmistautua illan bileisiin.
Kyseessä oli yhden kaverin 23v. synttäribileet, joiden teemana oli "tropiikki". Vedettiin tietenkin kaislahameet päälle ja kukat kaulaan, jotka löydettiin dollarma:sta (jossa kaikki maksaa 1 dollarin +verot).
Oli hauska ilta kavereiden kesken ja syötiinpäs oikeaa kookospähkinää myös.


Sunnuntai on mennyt rauhallisissa merkeissä.. sain vähän politiikkaa luettua, tehtyä arabian tehtävät ja espanjan käännöstä.
Menin mun "buddyn" luo illalliselle syömään spaghettia. Vuoden alussa kaikki halukkaat vaihtarit saatiin omat kanadalaiset 'kaverit' joiden kanssa meijät matchattiin omien hakemusten perusteella. Tänään tapasin Meaghanin toista kertaa. Hän on mukava kolmannen vuoden opiskelija ja vietti viime vuoden vaihto-oppilaana Edinburghissa.

Meillä oli myös ensimmäinen Common Ground tapaaminen, jossa meille kerrottiin vähän työpaikan tavoista ja yleistä pientä. Tilaisuus kesti vajaan tunnin ja saatiin mm. työsopimukset allekirjoitettaviksi. Olen oikein innoissani aloittamassa siellä työt.. meidät uudet laitetaan jo seuraaviin listoihin, joten viikon päästä pääsen paikan päälle harjoittelemaan.

Tänään olen koko päivän popittanut Coldplayta, koska huomenna lähdetään illaksi Ottawaan kattomaan britti-poikia livenä! Wau! :)

3 kommenttia:

  1. Olen suorastaan katkera! Menet katsomaan Coldplayta!!! Viva la vida!

    VastaaPoista
  2. Onko sielläpäin yliopistokin jossain?

    VastaaPoista
  3. Tarkoitin siis oletko nähnyt yliopistoa kiireittesi keskellä?

    VastaaPoista